Klaud14 0 Napisano Sierpień 31, 2013 Ok. 3 tygodnie temu uprawiałam seks z zabezpieczeniem prezerwatywą. Było to w pierwszym tygodniu po miesiączce. W trakcie stosunku doszło również do pocierania penisem o wargi sromowe i łechtaczkę bez gumki (przed wytryskiem). Okres powinnam dostać 5 dni temu, jednak póki co nic nie ma ;c od 2 dni boli mnie brzuch tak jak na okres i pojawiła się dość obfita biała wydzielina. Czy mam powód do zmartwień? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 31, 2013 Są to objawy ciąży po bzykaniu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 31, 2013 powiedz- ciężko wejsc do apteki czy głupiego rossmana, kupić test ciążowy, a następnie go wykonać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaud14 0 Napisano Sierpień 31, 2013 zanim zrobię test chcę wiedzieć, czy jest wgl sens Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 31, 2013 a skąd ktoś na forum ma to wiedzieć? pomyśl dziewczyno logicznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaud14 0 Napisano Sierpień 31, 2013 opisałam swój probem i pytam czy jest wgl możliwość żeby po takim czymś doszło do zapłodnienia i czy ty co teraz się u mnie dzieje może być oznaką ciąży czy nie mam się czym przejmować... napisałam wyraźnie, a skoro nie możesz mi pomóc, to nie odpowiadaj po prostu... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 31, 2013 tak, mozesz byc w ciąży-zadowala cię taka odpowiedz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaud14 0 Napisano Sierpień 31, 2013 nie zadałam tego pytania, żeby kłócić się z kimś, kto chyba wgl nie wie po co istnieje coś takiego jak forum... jeśli nie podoba Ci się moje pytanie, to proszę nie odpowiadaj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 31, 2013 no ale o co ci chodzi? odpowiedziałam na twoje pytanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaud14 0 Napisano Sierpień 31, 2013 to może jeszcze dopiszę, że pochwa nie miała żadnego kontaktu ze spermą. Gumka nie pękła, z reszą mój chłopak nie doszedł we mnie. Pocieranie bez zabezpieczenia było przed wytryskiem i penis nie doszedł do pochwy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaud14 0 Napisano Sierpień 31, 2013 tylko na wargi i łechtaczkę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Fay_ Napisano Wrzesień 3, 2013 Istnieje szansa, że zaszłaś w ciążę, ponieważ prezerwatywa nie daje 100%-owej pewności (mimo tego, że nie pękła, mimo poprawnego założenia, braku wytrysku wewnątrz pochwy,itd.). Jeśli okres Ci się spóźnia, to po prostu zrób test, nawet dla własnego spokoju. :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach