Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grrryyyyyyyyy

nigdy nie znajde faceta

Polecane posty

Gość grrryyyyyyyyy

mam 24 lata zawsze byłam sama, a teraz to już nawet nadziei nie mam że to się zmieni :( Z każdym dniem jest mi coraz ciężej, nawet przez chwilę nie mogę przestać myśleć o tym że jestem sama. Nawet nie wiecie jak ja zazdroszczę tym wszystkim ludziom którzy są z kimś związani, a większość z nich nawet nie wie jakie mają szczęście

Gość gość
zmniejsz wymagania co do partnera "Księżniczko"

Gość gość
tez sie zwiaz,najlepiej tasiemka od szlafroka:D

Gość inddiaa
myślisz, że tylko Ty masz taki problem? Ja też mam 24 lata. I też jestem sama. Poza tym w ostatnim czasie zrozumiałam coś bardzo istotnego. Po tej drugiej stronie tzw. w związkach też nie wszystko jest idealne. Są związki, których być nie powinno i to jest ok byle tylko z kimś być? Czasami lepiej i łatwiej być samemu.

Gość inddiaa
a skąd wiesz, że ona ma jakieś wygórowane wymagania? może po prostu nie udało jej się trafić na kogoś porządnego? niestety ale coraz ciężej spotkać kogoś wartościowego.

Gość gość
Dokladnie,polowa w zwiazkach siedzi ze soba,bo maja zobowiazania.Kredyty i dzieci:D.

Gość inddiaa
Albo nie potrafią być sami. Swego czasu też miałam takie płytkie spojrzenie i uważałam, że jak ktoś jest w związku to jest już nie wiadomo jakim szczęściarzem, myślałam "jak ona to zrobiła". Ale teraz już wiem, że nie zawsze jest kolorowo. Ludzie nie radzą sobie wspólnie z różnymi problemami.

Gość elcia21
jest moze jakis konkretny powod dlaczego nie masz partnera???

Gość grrryyyyyyyyy
konkretny powód dlaczego nie mam partnera jest taki że jestem za spokojna, nie jestem przebojowa, nie lubię dużo gadać, a najwidoczniej wszystkim których do tej pory spotkałam to nie odpowiadało

Gość elcia21
wcale gadatliwa i przebojowa nie musisz byc :) fakt takim latwiej ale nie mozna od razu siebie skreslac. chodzisz gdzies na studia moze ? albo praca? znam tylu facetow ktorzy sa niesmiali i szukaja tez takich dzewczyn :) skromnych i milych .

Gość Kaska2
Hej :* Macie bonusowe doladowanie telefonu :) ja juz wzielam skroc.pl/bonusdoladuj pamietajcie o podziekowaniu :p

Gość grrryyyyyyyyy
studia już skończyłam, a pracuje sama w swoim sklepie, marne szanse że kogoś spotkam :(

Gość inddiaa
Są przecież jacyś dostawcy, klienci... Upieram się jednak przy tym, że aby kogoś poznać trzeba wychodzić z domu. Masz jakieś koleżanki?

Gość grrryyyyyyyyy
koleżanki miałam na studiach, wychodziłam w różne miejsca, teraz nie mam z nimi kontaktu bo daleko mieszkają. A tu gdzie mieszkam raczej kogoś z kim można wyjść to niestety nie mam

Autorko , ja sie Tobą zaopiekuje. Będe cie przytulal i chronil. Mam 21 lat, jestem biedny i brzydki ale kochany

Autorko , ja sie Tobą zaopiekuje. Będe cie przytulal i chronil. Mam 21 lat, jestem biedny i brzydki ale kochany

Gość wkurzonaaaaa
moze szkola tanca? :) przestan szukac, to sie znajdzie. serio. jakbys sie zajela jakas pasja, to od razu bys zapomniala o facetach

Gość elcia21
czyli jestes zdana tylkko na siebie. powiem ci tak ja jestem okragla lekko a jakos zawsze faceci sie przewijali przez moje zycie. teraz jestem ww ciazy i mam meza a to wszystko dlatego ze jestem zaaaawsze usmiechnieta i zyczliwa. idz do sklepu i zaczepiaj niewinnym usmiechem facetow. upusc cos moze jakis pomoze i nawizecie rozmowe :)

Gość grrryyyyyyyyy
łatwo powiedzieć - przestań szukać, jak ja nie mogę przestać o tym myśleć. A moją pasją są książki ale w bibliotece nikogo nie znajde.

Gość gość
nic dziwnego ze nie znajdziesz jak sama siebie przeklęłaś musisz poprosci jezusa by zdiał to przekleństwo sa modlitwu ale nie ty pierwsza samasiebie przeklełas 1 przypadek znany to grupa żydów przeklela siebie i dzieci i to przeklenstwo trwa az do dzisiaj KREW JEGO NA NAS I NA DZIECI NASZE - (Mat.27:25)

Gość gość
to idz sie zabij, bo bez faceta to nie mozna zyc.... zartuje ;) troche pozytywnej energii! weź się tak tym nie zadręczaj, ciesz się, że jesteś młoda, zdrowa, masz swoj sklep...!

Gość elcia21
a moze tak kogos przez internet ?h

Gość gość
Nie przejmuj się doceń to że nigdy nie zostałaś przez nikogo zdradzona, okłamana, potraktowana jak totalna idiotka - na to się narażasz zakoc**jąc się w facecie. Przedmówcy mają rację, ile jest teraz małżeństw zawartych tylko dlatego że jakaś idiotka wpadła z jakimś debilem, albo debile wzięli kredyt. Oni mają bardziej s******lone życie niż Ty. Głowa do góry ;)

Gość grrryyyyyyyyy
próbowałam w internecie, ale jak do tej pory przełomu nie ma, chyba jestem skazana na samotność :(

Gość gość
swoja droga co to za idiotyczne pomysly, zeby lazic po sklepach, cos upuszczac i usmiechac sie na prawo i lewo? zycie to nie komedia romantyczna, a Ty nie masz zachowywac sie jak żałosna desperatka, bo jesteś młodziutka! prawdziwe kobiety tak się nie zachowują. moja koleżanka też ciągle szuka i szuka, ma kompleksy z powodu bycia singielka, nawet nie chce sama isc na wesele ;/ usmiecha sie do tych faceotw nawet w tramwajach, stara sie byc zawsze poprawna, taktowna i milutka i co? i G**NO.

Gość gość
Zamiast majtkami handluj alkoholem, jakieś 100 propozycji dziennie ;-) Tym że jesteś mało rozmowna się nie przejmuj, niektórzy marzą o niemowie nie trującej d**y ;-)

Gość elcia21
dzis sobota slonce :) mam zadanie dla ciebie. wystroj sie. zabierz kase i lec sama do jakiegos clubu. kup sobie piwko, drinka co tam wolisz. odprez sie. potancz :) na pewno jakis cie zagada. nie ma co w domu siedziec

Gość wfd
Szkoda mi CIebie autorko dlatego ze sam przez taki stan przechodzę. Mam 23 lata, bardzo chciałbym jakas dziewczyne obdarzyc uczuciem, dbac o nia, pomagac jej, byc znia na dobre i na zle ale nie moge bo... mam wrazenie ze jestem brzydki... Rowniez czuję że pewnie cale zycie spędze w samotnosci choc wiele osob mi ze jestem fantastycznym czlowiekiem i napewno trafie na jakas wyjatkowa osobe ktora zaakceptuje mnie takim jakim jestem. Marzę o tym, samotnosc jest okropna. Jesteś młoda osobą i widac ze poukladaną z pewnoscia spotkasz w swoim zyciu kogos kto obdarzy Cie ogromnym uczuciem. Ja chętnie bym to zrobił :)

Gość gość
wlasnie, malo ktory facet lubi, jak laska ciagle gada o jakichs glupotach