Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dziwny Chyba

22 lata i chec zalozenia rodziny

Polecane posty

Gość gość
Spoko, tylko, ze moja pensja w przedszkolu nie jest zbyt imponujaca, wezme jakies nadgodziny i za jakies 40 lat moze uda mi sie nazbierac na nasz dom ;)

ejjj no co Ty! obowiazkiem mezczyzny jest zapewnienie kobiecie poczucia bezpieczenstwa:) A pieniadze to nie wszysko, domek napewno bedzie!:)

Gość gość
Ale bedziesz mial ze mna jak w raju ;) Taka moge dac gwarancje ;)

Gość gość
Dobra to ja nie bede zmieniac pracy tylko bede dalej w przedszkolu (jak nasze dzieci podrosna to beda ze mna w pracy) ok? A Ty nazbierasz na dom ;)?

Gość gość
A i nie martw sie, ze jestem starsza jesli chodzi o wzgledy estetyczne ;) Wygladam na 18 lat ;)

No wlasnie i to sie liczy!:) Zapewnisz mi zycie jak w raju a ja postaram sie zapewnic Tobie to samo i bedzie sprawiedliwie :P

Gość gość
Jakim cudem w wieku 22-lat masz skończone studia ? Od razu widać, żeś troll. Osoby które w młodym wieku chcą zostać rodzicami chyba nie mają żadnych ambicji życiowych bo dziecko zwłaszcza małe, absorbuje większość czasu. No to dla takiego gacha po zawodówce to idealne zajęcie.

No wlasnie mialem napisac zebys sie nie martwila, ze jestem mlodszy! Czesc 22 latkow jest zdecydowanie bardziej ogarnieta niz o lata starsi inny faceci!. Domek wybudowalibysmy za 2-3 latka mam nadzieje, ze to byloby dobry czas dla Ciebie!:)

Gość gość
Ambicji zyciowych? Moj przyszly maz nie ma ambicji zyciowych? To sensem zycia jest dorobienie sie, blyskotliwa kariera? A jak starczy czasu i checi to wtedy jakas zona i dziecko? A moze ambicja zyciowa jest posiadanie szczesliwej rodziny:)

Ojej juz ktos jest zazdrosny. Mam licencjat skonczylem studia za granica (trwaja tam 4 lata). W wieku 18 lat zaczalem studia a na poczatku tego roku je skonczylem. Od razu zazdrosnicy probuja wyweszyc spisek ale niestedy nie tym razem! Ojej ja mam taaaaakie ambicje i plany ze mi chyba zycia na to nie starczy! No ale coz juz zaczalem dosyc dobrze realizowac:)

Gość gość
Oczywiscie, ze jestes bardziej ogarniety niz o lata starsi faceci ;) Ostatnio nawet doswiadczylam bardzo bolesnej znajomosci z pewnym 28latkiem, ktory wybral kariere ;) A na dzieci i zone bedzie mial czas ;)

Gość gość
On nie chcial polaczyc ;) Wybral prace 12, 14 godzin na dobe a dla mnie brak miejsca. To tak: dom, trojka dzieci lub wiecej. Co jeszcze trzeba ustalic?

Powiedzmy, ze ja bede mial taka bardziej "wlasna" dzialalnosc i napewno bede mial wystarczajaco czasu na rodzine! No widzisz, zle szukasz facetow:P Co jeszcze? Lubie grac w tenisa wiec chcialbym miec kort tenisowy u siebie w domu!. Do tego dzialka musi byc dosyc duza, zawsze chcialem miec kangura to moze skusilibysmy sie na takiego? widzialem na allegro ze sa na sprzedaz!

Gość gość
Nie szukam, oni mnie znajduja. Ty jestes pierwszy w zyciu jakiego wyrwalam ;) Kangur mi pasuje - lubie zwierzeta. W tenisa grac nie umiem, ale bardzo chetnie pogram jesli mnie nauczysz bo lubie aktywnosc. Tylko, ze jestem troche niezdarna jesli chodzi o sporty no, ale mam zamilowanie. ;)

Jeszcze zaczalem tak rozmyslac odnosnie slubu i czy chcialabys taka wieksza uroczystosc czy cos mniejszego? Ja szczerze mowiac nie przepadam za setkami osob na weselu jakos mnie to troszke odrzuca! Jakiego rodzaju lubisz pierscionki? to tez dosyc istotne pytanie!

Oprocz kangura moze jeszcze pieska? tylko takiego mniejszego zeby nam ogrodu nie zniszczyl. Lubie taka czystosc, ladna trawe, krzaki, drzewa tak wszystko ladnie wkomponowane!

Gość gość
Skromny slub, nie potrzebuje pierscionka i nawet nie wiem jakie lubie ;) Pies mi pasuje ;)

Gość gość
Cholera i zostala jeszcze najtrudniejsza rzecz do zrealizowania - musimy sie pokochac ;)

To fajnie ja tez lubie skromne uroczystosci. Bez pierscionka? no co Ty! w takim razie sam bede musial wybrac jakis ciekawy i bede liczyl na to, ze przypadnie Ci do gustu:) No wlasnie to wiesz co? chyba najpierw musimy sie pokochac, potem zareczyny, slub i dzieci? to chyba prawidlowa kolejnosc?

Gość gość
Dokladnie ;) Tylko mam nadzieje, ze nam wyjdzie. Jak nazwiemy kangura?

Gość gość
22 lata i chęć założenia rodziny to faktycznie jest coś dziwnego :O A i jeszcze lubienie dzieci maaasaaakraaa:O

Musisz byc optymistka i wierzyc, ze wszystko sie ulozy! Nad imionami zwierzat jeszcze nie myslalem. Bardziej skupialem sie nad imionami dla dzieci..jak chcialabys nazwac corke? a synka?

Gość gość
Brajanek i Dżesika ładnie?

Gość gość
Szymek, Daniel, Dawid? Dziewczynke nie mam pojecia jak. A Ty?

dziewczynka moze Nina albo Nikola? Daniel mi sie dosyc niesmacznie kojarzy wiec zostalbym przy Szymku. Podoba mi sie jeszcze Tymek i Nikodem

Gość gość
Hmm to moze skupimy sie na tym jak bede w ciazy ok;)? Co jeszcze musimy ustalic ;)?

Gość gość
Nikola bardzo ładnie, pasuje do takiej patologii :D

Duzo rzeczy juz chyba dopielismy do konca, reszta powinna wyjsc w praniu :P Tylko kurde musimy sie pokochac potem to juz z gorki

Gość gość
Alez nam zaZdrszcza tego slubu ;)