Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jagulajj

synek płacze w żłobku

Polecane posty

Gość jagulajj

witajcie, mam synka 1,5 roku. ostatni miesiąc zaczął chodzić do żłobka, zmusiła nas sytuacja, moja Mama, która się Nim opiekowała jest poważnie chora i leży w szpitalu. ja chodzę do pracy. z jednego etatu męża nie przeżyjemy miesiąca. synek był cudnym i spokojnym dzieckiem, bezproblemowym, ale od kiedy zaczął tam chodzić ma ataki złości i agresji, dużo płacze i w żłobku i w domu, zmienił się. w domu bez przerwy muszę nosić Go na rękach, tulić, ukochiwać. w żłobku wpada w furię, gdy przychodzimy. ja w pracy umieram z nerwów, popłakuję. czy to się unormuje?

Gość gość
a synek chodzi do dużego żłobka czy do prywatnego gdzie są małe grupy ?

Gość gość
nie wiadomo niestety ;-( znam dzieci, które się "przełamały" i takie które rodzice zabrali ze żłobka, bo płacz zaczął się przeradzać w inne problemy... wiele zależy od tego, jak syn funkcjonuje w żłobku - ile czasu płacze po rozstaniu, jak z jedzeniem, ze spaniem...

Gość alugaj
prywatny żłobek. powiem szczerze, że bardzo się tym martwię. nie dostaliśmy się do państwowego, zapisy były w czerwcu, moja mam zachorowała nagle, musieliśmy czegokolwiek szukać. wyobrażam sobie, co moje dziecko czuje, jest same, bez mamy, bez bliskich. potem się podobno uspokaja, tak po 40 minutach, ale wcześniej ma konkretny napad. nie chce tam spać, gdy Go odbieram jest wściekły i agresywny (bo tam nie śpi). a w domu aż do wieczora jest tylko ze mną, nikogo innego nie toleruje.

Gość alugaj
ale zjada i wypija wszystko bez problemu

Gość gość
jejku współczuję CI :((( niestety ja nie potrafię Ci pomóc bo nie przechodziłam tego problemu, ale weszłam tu bo ten problem dopiero przede mną... Jestem mamą I kwartału 2013 i załapałam się dzięki Bogu na roczny macierzyński , bo tak to już teraz mój synek w wieku 7 mc musiałby chodzić do żłobka ( moja mama nie żyje a teściowa mieszka 200 km od nas i pracuje zawodowo ) i tak synek pójdzie do żłobka jak będzie miał roczek na przełomie stycznia i lutego, i już się boję jak to będzie wyglądać ....

Gość gość
autorko ile placisz za zlobek? moze znajdziesz jakas nianie, strasza pania rensistke co chce sobie dorobic...

Gość jagnajj
350zł