Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy po liceum dla dorosłych mogę zostać nawet lekarzem

Polecane posty

Gość gość

Z przyczyn osobistych niestety nie mam nawet matury... a mam 20 lat i przed soba dopiero II semestr liceum dla dorosłych. W takich szkołach raczej kiepsko z przygotowaniem do matury (lekcje co 2 tyg...). Czy jednak moge zapomnieć o studiach? Dodam, że nie mam i nie miałem nigdy ambicji zostania lekarzem, p oprostu ot tak pytam :) interesuja mnie inne studia (dietetyka, filologia angielska, reżyseria, psychologia), jednak dobrze byloby wiedziec czy po takiej szkole w ogole mozliwe jest cos osiagnać więcej..

Gość dj bermank
zawsze możesz zostać ginekologiem ochotnikiem, matura nie jest wymagana.

Gość 43f
Hej :* Masz bonusowe doladowanie telefonu :) ja juz wzielam skroc.pl/bonusdoladuj pamietaj o podziekowaniu :) :p

Gość gość
możesz wszystko po takiej szkole, ale jest warunek - musisz sam ciężko pracować w domu, czytać lektury, rozwiązywać zadania z matmy, szlifować angielski, bo jak sam piszesz szkoła co 2 tyg średnio Cię przygotuje do matury

Gość gość
lekarzem po liceum?? No nie ma mowy... ale mozesz zotać jakimś technikiem, np farmacji ale to specjalne szkoły a może spróbuj zdać maturę za rok? i wybierz sie na studia? zalezy jakie masz aspiracje

Gość gość
" lekarzem po liceum?? No nie ma mowy." - a może zacznij czytać ze zrozumieniem albo przeczytaj całość, gdzie autor pisze o studiach. Jezu co za debile

Gość gość
lekarzem nie, ale osiedlowym szamanem jak najbardziej:)

Gość gość
Po wieczorowym LO trudno zdac mature (nauczyciele maja delikatnie mowiac wyjebke na wieczorowych), wiec radzilabym sie raczej na tym skupic a nie marzyć o studiowaniu prestiżowych kierunków. :D

Gość hermionaona
Dobrze zdana matura po szkole dla dorosłych jest mniej ważna niż w normalnym trybie? Chyba nie, więc wypchajcie się swoimi dennymi uwagami. Zazdrościcie, że ktoś ma marzenia?