Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co robić

Polecane posty

Gość gość

Witam, pare dni temu zerwalem z dziewczyna, a raczej to ona zerwala ze mna przez moj ogromny blad(calowalem sie zinna, ale odrazu sie przyznalem poniewaz zaluje i kocham ją). Bylo pare dni ciszy i ona sama sie do mnie odezwala tekstem'' Hej, zyjesz jakos?'' Czyli dedukuje ze mam jeszcze szanse, co zrobic moze tym razem ja zainicjuje rozmowe, jak sie zachowac by ja odzyskac. Moze zerwala pod wplywem emocji, a wiem ze nikomu jeszcze o tym nie mowila, czyli moze nie chce robic wielkiego halo skoro ma zamiar wrocic. Dodam ze jestesmy razem niecale 4 lata to tez ma znaczenie. I umowila sie ze mna na spotkanie w przyszlym tyg ''by obgadac wszystko''

Gość gość
dodam jeszcze, ze przechodzila wczoraj obok mojego miejsca pracy, powiedziala ze sie spieszyla i nie mogla wejsc, ale wiem tez ze mogla wybrac inna droge bo to nie bylo po drodze.

Gość gość
Musi się odegrać a nie ma gotowego kandydata, jak puknie się z innym wszystko wróci do normy przez zrównoważenie winy :-)

Gość gość
To jak mam reagowac, po zerwaniu raczej przestac pisac, dzwonic czy raczej pokazac ze zalezy mi skoro ona tez wyslala mi sygnaly

Gość gość
0 dobrych rad?