Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tania Praga

Tanie noclegi w Pradze i co zobaczyć

Polecane posty

Gość Tania Praga

Cześć! Razem ze znajomymi postanowiliśmy wyjechać na tydzień do Pragi. Ale jako, że wszyscy już jesteśmy po dalszych i bliższych wyjazdach, kasa wakacyjna stopniała. Chcemy za to pojechać po kosztach :) Znacie może jakieś tanie miejsca noclegowe? Tak serio ekonomicznie? :) No i może ktoś poradzi co powinniśmy zobaczyć? (Dopiero będziemy układać plan wycieczki więc ja na razie znam tylko Most Karola :D).

Gość hermionaona
na tydzień to za długo, zanudzicie się tam

Gość Tania Praga
Wątpię. Po pierwsze jedziemy w fajnym towarzystwie :) A po drugie to duże, ładne miasto - ja sama żeby komuś pokazać nasz Wrocław nie jestem w stanie zmieścić się w tygodniu :)

Gość gość
W dwa dni ją oblecicie.

Gość Tania Praga
Ale ja się nie pytam ile czasu mamy tam spędzić tylko o noclegi i co ewentualie polecacie zobaczyć. Uwielbiamy zwiedzać i spokojnie sobie poradzimy żeby zapełnić tydzień. Bo nie chcemy "oblecieć" i jak japońska wycieczka napstrykać fotek tylko coś zobaczyć, przeżyć. Chętnie pojechalibyśmy na dłużej ale to się już finansowo nie wyrobimy. A w każdym większym, starszym mieście jest co oglądać, tylko trzeba to lubić. Jedni lubią plackiem leżeć przy basenie w Egipcie inni wolą zwiedzać miasta.

Gość Tania Praga
Nikt nic nie poleci?