Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gosc1113

Moja wątroba

Polecane posty

Gość Gosc1113

Witam, miesiac temu bylem chory na virus "mononukleoza" ktory uszkodzil mi watrobe, mam 21 lat, trzymam diete, teraz mam takie pytanie, caly czas czuje dyskomfort w tej watrobie, kuje mnie i ogranicza, nie moge biegac, a przed choroba duzo biegalem, ile czasu jeszcze ona bedzie sie regenerowac, co polecacie na ta watrobe?? i ile jeszcze bede czul ta watrobe?? Robilem badanie krwi i usg i wszystko wyszlo ze ok... co to znaczy?? prosze o odp

Gość gość
Kup oostropest plamisty, zrób sobie z niego nalewkę. Dieta najlepsza to dieta witariańska, jak spróbujesz to w żyicu nie wrócisz do poprzednich nawyków zywioniowych-poczytaj ot ym w necie.

Gość Gosc1113
Dziekuje bardzo :) poczytam o tej diecie, a gdzie kupie ten ostropest plamisty?? taki zeby byl godny zaufania, bo czytalem ze jest duzo podrobek... a w aptece kupie?? pozdrawiam.

Gość gość
karczoch i ostopest szukaj w suplementach "na wątrobę" do tego jedz często buraczki, pij barszczyk (polecam gotowy w kartoniku Hortexu), one odtruwają organizm i regenerują wątrobę (buraczki są zalecane przy diecie w marskości wątroby, więc raczej działają)

Gość Gosc1113
Dzieki, dzieki napewno sprawdze Twoje rady!!! :) ciesze sie ze zainteresowales sie moim problem, a orientujesz sie moze co moze byc z ta watroba?? normalne to jest ze tak dlugo ja czuje? dodam ze pilem alkochol w czasie tej chorobie (nie wiedzac ze ja mam oczywiscie) pilem przez 4 dni wiec nie dlugo, ale moglo to uszkodzic, i co teraz?? jest szansa by ta watroba wrocila do stanu przed choroby?? jak to w ogole dziala orientujesz sie? pozdrawiam Wlkp :)

Gość Andrzej44
Poczytaj o fosfolipidach i preparatach je zawierających (Esseliv, Essentiale forte, Hepatil complex)...

Gość gość
mam to samo po grzybach,,, watroba nie boli tylko czuje taki dyskomfort w tym miejscu, nigdy wiecej alkoholu i grzybow :/

Gość Wojownik92
no ale widzisz ty ja czujesz jak cos zjesz, a ja ja czuje caly czas jak wstane jak sie ruszam jak siedzie i tak juz poltora miesiaca co to znaczy???