Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

brak okresu

Polecane posty

Gość gość

Skonczyłam moje pierwsze opakowanie tabletek antykoncepcyjnych mialam 7 dniowa przerwe i dzis powinnam dostac okres i wziac tabletke lecz okresu nie ma. Dodam ze jestem pewna ze w ciazy nie jestem. Dodam ze biore tabletki o 18 i nie wiem czy mam brac bo nie mam okresu nadal. Bo moge np w nocy dostac co sadzicie ? Powinnam wziac dzis tabletke o tej 18 ?

Gość gość
Mimo to ze nie dostałam jeszcze okresu?

Gość gość
tak, czasami przy pierwszym opakowaniu, zanim organizm sie przyzwyczai, moze nie byc okresu ( tzn krwawienia z odstawienia ) bierz dalej normalnie

Gość gość
Krwawienia z odstawienia dostalam juz w pierwszym dniu 7 dniowej przerwy dzis jest 8 dzien i powinnam wziac tabletki z nowego opakowania i dostac okres lecz okresu nie ma

Gość gość
jezeli juz dostalas okres to drugiego nie bedzie! przeciez dopiero mialas bierzesz tabletki 21 dni, potem 7 dni przerwy ( wtedy krwawienie ) i 8 dnia bierzesz tabletki z nowego opakowania potem 7 dni przewy ( okres ) i 8 dnia bierzesz nowe .... itd

Gość gość
tylko przy PIERWSZYM opakowaniu zaczynasz brac 1 dnia okresu, potem bierzesz po 7 dniowej przerwie, bez wzgledu czy okres trwa czy nie ...

Gość gość
Czyli w tej 7 dniowej przerwie przychodzi okres?

Gość gość
tak napisalas ze dostalas juz pierwszego dnia od ostatniej tabletki, czyli okres juz mialas! i jest co miesiac! nie ma dwoch pod rzad! przeczytaj dokladnie ulotke od tabletek :)