Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

chce krzyczec na niesprawiedliwosc losu

Polecane posty

Gość gość

Chce mi sie wyc,kiedy ktos zapalaci za swoje klamstwa,a moze jestem popiepszona i mysle,ze dobro powraca lub zlo :(

Gość akimka
No to krzycz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość gość
Powraca, musimy w to wierzyć, bo byśmy zwariowały :)

Gość byc czy miec
klamca ma jedno wade nigdy nie pamieta na 100 procent szczegolow swoich klamstw

Gość gość
ja bym krzyczala caly dzien,bo wkurza mnie falsz i obluda...a jeszcze do tego moje jedyne dziecko wierzy w klamstwa i falsz innych :( :( :(

Gość gość
jak jestes popiepszona, to pol biedy, gorzej jakbys byla popieprzona:)

Gość gość
Moze kjestem ,ale wku**a mnie postawa mojego dziewcka,ze wierzy w klamstwa i oblude!:(

Gość gość
za klamstwa? a co ja mam powiedziec jak mi cala rodzina wymarla i jestem sam jak palec w wieku 20 lat?Do ludzi do pana Boga? conajwyzej moge walic glowa w sciane

Gość gość
moj brat mieszka i pracuje UE ,a moj syn chelpi sie takim wujem, przefarbowanym,chamem,a jego zona jeszcze gorsz nedza.nienawidze ich za chamstwo i oblude,ze mysla ,ze sa kims dzieki euro....ja uwazam ,ze trzeba byc prawym czlowiekiem zeby cos znaczyc :(,ze nie tylko kasa sie liczy ,ale uczciwosc :(

Gość gość
ale zrobili ci cos zlego?

Gość gość
krzyk nic nie da ,moje dziecko tez zaufalo klamcy i niewiele brakowalo ,zeby wyladowala w wiezieniu.Krzyczalam ,plakalam i nic nie dalo.Klamca potrafi byc wiarygodny i umie manipuloac ludzmi.Ale mam nadzieje ,ze kiedys zaplaci za krzywdy ktore wyrzadzil.Nie potrafie zrozumiec ludzi ktorym oko nie mrugnie kiedy klamia.niech im los odplaci.

Gość delibe
Niestety sama jestem dokładnym przykładem tego,jak ,,ktoś,, potrafi nas mamić, a my ufamy patrząc przez różowe okulary,,,od dzisiaj zakładam przeciwsłoneczne, aby już nikt w życiu mnie nie krzywdził w żaden sposób...brakuje mi tylko podobnych w postrzeganiu świata ludzi przez duże "L"

Gość gość
oby wszyscy krzwdzacy zostali tez kiedys ofiarami obludy i klamstewa

Gość gość
Nienawidze klamstwa,obludy i zaklamania i tych,ktorzy maja monopol na cala prawde i g**o prawde,taka prawde .ktora im pasuje,czekam kiedy wszystkie niegodziwosci klamstwa i obludy wyjda na wierzch.po przeciez kiedys to musi nastapic........mam nadzieje,ze moj brat ze swoja "po***Ą zona beda smazyc sie w pielke za to ,co robia......eliminuja wszystkich ze swojej rodziny,ktorzy odbiegaja od ich materializmu.....wszystkich maja w d**e...liczy sie tylko kasa i ile kto jej ma....bieda powinna sie sama unicestwic....acha i ludzi chorych nienawidza :( stwierdzili,ze nie powinno byc ich w ogole(eutanazja) JAK ZYC W TAK ZAKLAMANEJ RODZINIE :( :( :(bo mimo wszystko to moj jedyny brat :(