Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aniaa1975

Pomocy Mam problem z synem

Polecane posty

Gość Aniaa1975

Hej wszystkim ;(. Mam na imię Ania. Postanowiłam się was poradzić, ponieważ mam ogromny problem z swoim 16 letnim synem Kamilem. Zaczeło się od tego ,że 1,5 miesiąca temu mój syn poprosił mnie o pieniądze ,ponieważ chciał wyjść do kina z kolegami. Ździwiłam się bardzo gdyż co miesiąc dostawał kieszonkowe od męża które zawsze mu wystarczyło przez cały miesiąc. Przez jakiś czas zapomniałam o tej sprawie. Po około 2 tygodniach zauważyłam ,że w domu zagineła moja biżuteria, dokładnie srebrny naszyjnik i pierścionek z takim czerwonym kamyczkiem. :(. Czułam się zdołowana , rozpaczona ;/ Nie wiedziałam co robić.. wszędzie szukałam.. w sypialni w salonie.. Mąż powiedział żeby się nie martwić bo po jakimś czasie się znajdzie a jak nie to mi kupi nowe. W kolejnych dniach zauważyłam ,że z domu zaczeły ginąć różne drogie przedmioty, np : słuchawki do kina domowego, płyty Cd różne inne rzeczy. Ciągle zastanawiałam się kto mógłby wynosić te rzeczy. Podejrzenia padły niestety :( na mojego syna. Postanowiłam przeszukać jego pokój ;/. Czułam się okropnie ponieważ naruszałam jego prywatność, ale dla naszego wspólnego dobra musiałam tak zrobić. Na szczęście nic nie znalazłam.. do czasu.. kiedy otworzyłam wyszukiwarkę w jego komputerze i spojrzałam na historię stron www i napotkałam dziwną stronę www. ;/ boję się że się uzależnił i będzie sprzedawał nasze domowe rzeczy. Mężowi nic nie mówiłam bo boję się ,że zrobi krzywdę Kamilkowi .Jest bardzo surowy. Weźcie , błagam was :( poradźcie coś bo sama nie wiem co mam robić. Zresztą same zobaczcie. ;/ , przeczytajcie i oceńcie. http://tiny.pl/hz353 Z góry dziękuje za rady ;(

Gość gość
nie wchodźcie w ten link! To prowo!

Gość gość
... o co ci chodzi?? ;/ ja potrzbuje pomocy ;/

Gość gość
No pewnie ze prowo, widac po poerwszym zdaniu. NIKT normalny nie przedstawia sie na forum :D

Gość gość
Dokładnie tak!! Prowo do rozszyfrowania od razu!!!!!!!!!!!1