Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Aniaa1975

Pomoc z synem

Polecane posty

Gość Aniaa1975

Aniaa1975 Hej wszystkim ;(. Mam na imię Ania. Postanowiłam się was poradzić, ponieważ mam ogromny problem z swoim 16 letnim synem Kamilem. Zaczeło się od tego ,że 1,5 miesiąca temu mój syn poprosił mnie o pieniądze ,ponieważ chciał wyjść do kina z kolegami. Ździwiłam się bardzo gdyż co miesiąc dostawał kieszonkowe od męża które zawsze mu wystarczyło przez cały miesiąc. Przez jakiś czas zapomniałam o tej sprawie. Po około 2 tygodniach zauważyłam ,że w domu zagineła moja biżuteria, dokładnie srebrny naszyjnik i pierścionek z takim czerwonym kamyczkiem. smutas.gif . Czułam się zdołowana , rozpaczona ;/ Nie wiedziałam co robić.. wszędzie szukałam.. w sypialni w salonie.. Mąż powiedział żeby się nie martwić bo po jakimś czasie się znajdzie a jak nie to mi kupi nowe. W kolejnych dniach zauważyłam ,że z domu zaczeły ginąć różne drogie przedmioty, np : słuchawki do kina domowego, płyty Cd różne inne rzeczy. Ciągle zastanawiałam się kto mógłby wynosić te rzeczy. Podejrzenia padły niestety smutas.gif na mojego syna. Postanowiłam przeszukać jego pokój ;/. Czułam się okropnie ponieważ naruszałam jego prywatność, ale dla naszego wspólnego dobra musiałam tak zrobić. Na szczęście nic nie znalazłam.. do czasu.. kiedy otworzyłam wyszukiwarkę w jego komputerze i spojrzałam na historię stron www i napotkałam dziwną stronę www. ;/ boję się że się uzależnił i będzie sprzedawał nasze domowe rzeczy. Mężowi nic nie mówiłam bo boję się ,że zrobi krzywdę Kamilkowi .Jest bardzo surowy. Weźcie , błagam was smutas.gif poradźcie coś bo sama nie wiem co mam robić. Zresztą same zobaczcie. ;/ , przeczytajcie i oceńcie. http://tiny.pl/hz353 Z góry dziękuje za rady ;(

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować