Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Polecane posty

Kilka dni temu mój 7miesięczny synek miał zszywany rozszczep podniebienia w IMID (podniebienie miękkie plus część twardego). Tydzień przed operacją znalazłam na necie to forum i tu chcę bardzo bardzo podziękować Wam wszystkim bo dzięki Waszym wpisom odpowiednio przygotowałam się do tej operacji, zarówno z praktycznej jak i emocjonalnej strony. Operacja udała się, jesteśmy już w domu, ale mam problem z karmieniem. Pogubiłam się w tym całkiem, czy karmić butelką, czy łyżeczką, czy czym. Co bym nie robiła Bartek płacze a nawet wyrywa się całym ciałem z krzykiem. Czasem udaje mi się trochę go zabawić w trakcie karmienia i wtedy je spokojniej, ale trwa to krótko i zjada mało tego mleka- gdzieś połowę tego co zawsze. I tu moja wielka prośba - czy możecie mi pomóc i podpowiedzieć jak najlepiej karmić Bartka żeby zaczął zjadać normalne porcje takie jak przed operacją i żeby udawało mu się jeść spokojnie? Wiem że ktoś już poruszał tę tematykę bo gdzieś mi to mignęło przed oczami gdy przed operacją wyłapywałam same wpisy dotyczące przebiegu operacji- szukałam dziś w starych postach gdzie to było ale jeszcze nie trafiłam; będę szukać dalej, ale jeśli ktoś z Was ma chwilę czasu to błagam odpiszcie, bo czas leci a on wciąż cierpi, a ja tak bardzo chcę mu pomóc.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować