Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Bejbi blues co sądzicie o tym filmie

Polecane posty

Gość gość

Właśnie obejrzałam ,w sumie nie wiem co myślę.

Gość gość
Film byłby dobry gdyby nie zakończenie, mam na myśli robienie drugiego dziecka. Było to, nie wiem nawet jak to określić, przerysowane... Sprawiło, że film stracił na autentyczności.

szału nie robi, jak dla mnie strasznie słaby, w porównaniu z baby bluesem (za złą pisownię przepraszam) to jest dno,

Gość gość
Hmmm prawda

Zawiodłam się bardzo, jak ktoś wspomniał, końcówka przerysowana. Zresztą zeobili kompletnego idiotę z tego gościa, jakby nie mówić, 18 letni facet mógłby mieć już cokolwiek w głowie a zrobili z niego imbecyla, kiedy zgodził się na to drugie dziecko. Nie spasował mi wcale. Zalowalam ze kupilam bilety ;-/

Gość gość
Proponuje oglądnąć Big Love ,naprawdę fajny polski film .

Gość gość
Jaka była końcówka? Bo mi urwało na tym jak wyjął małego z szafki... A film, hm... średni, sceny faktycznie z kosmosu wzięte, ale podobała mi się gra tej młodej.

Gość gość
film nawet nawet, ale rzeczywiście koncowka troche przerysowana...

Gość lawenditta
A ja powiem tak, mam 23 lata i żyję właśnie w takim społeczeństwie, wśród dokładnie takich osób i uwierzcie nie jest to aż tak przerysowane. Moja koleżanka też z facetem zaszła w ciąże bo stwierdzili że w sumie to fajnie by było mieć dziecko... /niech rodzice utrzymują- dla bajeru/ Znam wiele osób które się tak zachowują, zyją tylko tym co dziś, impreza na imprezie itp. a jak sobie jointa zajarają to już nie wspomnę, taki mają "kolorowy świacik" żyją jak w sklepie z zabawkami i życie też jest dla nich zabawką :) ciekawe czy kiedyś dorosną... Więc są tacy ludzie, są 11 latki przewracające się od wódki z fajkami w zębach choć nie umieją się zaciągnąć stojące u boku 20kilku latków i 14 latki wypychające sobie staniki, uprawiające seks częściej niż ich rodzice. Ci ludzie pchają wieczorami wózki z dziećmi od imprezy do imprezy ... nie dorastają... zrozumcie. Taki mamy świat, pokolenie nowej polszczyzny gdzie każdy znak interpunkcyjny to 'k.u.r.w.a' czy 'c.h.u.j'. Film widziałam - dobry, oddaje klimat tego pozlepianego z chwil które się pamięta w przerwie pomiędzy imprezami światka, pokazuje też że życie nie jest takie kolorowe, że odpowiedzialność to coś więcej, że dziecko to ktoś więcej niż tylko laleczka do ubierania i kochania... i wreszcie pokazuje najważniejsze że z wszelkich życiowych nauczek, wskazówek i błędów współczesne pokolenie nie wynosi dokładnie nic ! i tak jest kochani, tak jest !

Gość gość
byłam na tym w kinie bo sadziłam ze to cos lepszego, a to kupa gówna za przeproszeniem , jeden z najgorszych filmów jakie w zyciu widziałam

Gość gość
Beznadziejny, spodziewałam się czegoś więcej. Na szczęście nie byłam na tym w kinie więc pieniędzy nie straciłam.

Gość gość
czy to nie ta sama reżyserka od "sponsoringu"?