Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

co to co to

Polecane posty

Gość gość

Witajcie, Już korzystałam raz z waszej opinii dziś chyba tez potrzebuję konsultacji:) temat dotyczy byłego który tak mi zalazł za skórę, że cieszyłby mnie fakt jego rozterek związanych z mą osobą. Byliśmy na slubie znajomych ktorych poznałam dzięki niemu, zaprzyjażniłam się i mimo ze z nim nie jestem otrzymałam zaproszenie na uroczystość zaślubin. Pojechałam sama on niby ze swoją dziewczyną. Wszystko przebiegło spokojnie bez rozmow ''czesc '' i tyle więc wydawałoby się, że po sprawie, jednak nie po 5 dniach otrzymałam mail, że powinnam go informowac o obecnosci na imprezach w sumie to jego znajomych poniewaz nie ma przyjemnosci obcowania ze mną, Zaznaczam ze wiedzial od miesiaca ze bede :) odpisałam mu ze mnie akurat bylo milo go zobaczyc i tyle, kilka dni po tym musialam zwrocic sie do niego i prosic o przyslugę gdyż mogl byc w posiadaniu zdjęc a ktore potrzebne byly dla mojej firmy a temat mega wazny zareagowal w ciagu 1 dnia i wgral nam te zdjecia. Więc nie rozumiem tak nienawidiz ze pomaga co prawda w sluzbowej spraiwe ale jednak. Co sądzicie dzieki za odpowiedzi jezeli ktos ma mi pisac co ja czuje i byc niemily to prosze darujcie.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować