Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Klaudia_20

paczka pobraniowa kurierem

Polecane posty

Gość Klaudia_20

Witam. W piatek, wczoraj, o godzinie 16 zamowilam buty z allegro. Sprzedajacy na swojej stronie napisal, ze wysyla paczki w ciagu 24 godzin. Niestety nie mam z nim zadnego kontaktu. Nie odpowiedzial na mojego maila i nie odbiera telefonu. Spodziewalam sie tego, poniewaz mial na swoim koncie kilka neutralnych komntarzy, ktorych glownym powodem byl wlasnie brak kontaktu. Natomiast transakcje zawsze przebiegaly pomyslnie. Kupujacy otrzymywali przesylki bez problemow. Moje pytanie brzmi czy jest mozliwe, ze wyslal ta paczke dzisiaj, jezeli wysyla paczke w ciagu 24 godzin? Slyszalam, ze kurierzy pracuja w soboty. I kolejne pytanie. Czy ta paczka, jezeli zostala wyslana dzisiaj, dotrze do mnie w poniedzialek? Bardzo mi na tym zalezy. Jednak jezeli zostanie wyslana dopiero w poniedzialek, to kiedy moge sie jej spodziewac? Dodam tez, ze sprzedajacy wysyla paczki poprzez firme kurierska gls. Z gory dziekuje za odpowiedzi i pomoc :)

Gość gość
nie wiem, o ktorej przyjecia/wyslania towaru ma gsl, ale na 90% w pon. powinna paczka przyjsc

Nie wszystkie firmy kurierskie pracują w soboty, powiedziałabym nawet że większość nie pracuje. Tylko raz przesyłka, która zamówiłam przyszła w sobotę, a dużo kupuję przez neta z dostawą kurierską

Gość Klaudia_20
Mam nadzieje, ze paczka zostala dzisiaj wyslana :) No coz, pozostaje mi tylko czekac.

Gość edek ze swiata kredek
najprędzej spodziewaj się we wtorek

Gość Klaudia_20
Niedobrze :/ No nic, jakos to przezyje :)

Gość gość
o by to nie byl oszust,duzo tego

Gość Klaudia_20
Mam nadzieje, ze nie. Poza tym place dopiero przy odbiorze, wiec jeszcze nic nie stracilam. No ale zalezy mi na tym, aby buty jednak dotarly.

kiedyś miałam problemy na allegro, bo paczka nie chciała dojść do mnie a również zalezało mi na czasie ;/ ale teraz już się nauczyłam i znalazłam na FastPost.pl najlepszy sposób, bo jeszcze przed nadaniem mogę sprawdzić ile wyniesie mnie koszt wysyłki. Niezależnie czy są to przesyłki międzynarodowe czy krajowe mogę też ją śledzić i przynajmniej wiem, że już nie zaginie mi gdzieś.