Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rakowa dziewczyna

chciałabym być przykrywką dla geja

Polecane posty

Gość rakowa dziewczyna

mam osobliwą potrzebę - chciałabym "kamuflować" faceta, który jest w stu procentach homoseksualny, ale boi rodziny i "co powiedzą ludzie" i potrzebuje dziewczyny, która przed nimi udawałaby, że są w związku. takie ciekawe doświadczenie psychologiczne. dziwne nie?

Gość rakowa dziewczyna
chyba nie takie egoistyczne jeśli zadowalając siebie jednocześnie pomagam komuś zachować "normalne" życie

Jakie „normalne". Kiedy będzie się chciał ujawnić zamiast jednego będzie mieć dwa problemy. W niczym byś mu nie pomogła, po prostu wykorzystałabyś go dla swojej satysfakcji.

Gość rakowa dziewczyna
egoistyczne albo nie egoistyczne nadal sobie myślę, że strasznie chciałabym tego spróbować.

Gość gość
a ja wlasnie takiej szukam.odezwij sie.

Gość gość
A może chcesz być w d**ę r*****a przykrywko dla geja.Chętnych nie brakuje psychologiczna zdziro.

Gość gość
a ja rozumie autorke,chce odpocząc od natarczywych samców hetero.

Gość gość
a co uwazacie,ze nie mozna stworzyc zwiazku opartego tylko na przyjazni?

Gość przykrywka
Chętnie będę przykrywką dla geja, napisz swojego maila, jeśli jesteś zainteresowany.

Gość gość
No rzeczywiście odpocznie od facetów jak będzie z popaprańcem dla którego będzie odpychająca i obrzydliwa, rzygał będzie na myśl o jej psicie :P

Gość gość
Co jest złego w byciu przykrywką? Homofobiczne państwo to robi, że geje muszą się ukrywać. Sama chętnie wsparłam kolegę, kiedy spotykał się od czasu do czasu prywatnie ze swoimi kolegami z pracy i szefem, bo spotkania były razem z dziewczynami, żonami. To w jednym domu to w drugim, to gdzieś trzeba było wyjść. Kłamałam, że jesteśmy razem dwa lata, później, że trzy. Były niewinne cmoknięcia w usta, w policzek tak żeby inni widzieli i tyle. Potem kogoś poznałam to mówimy, że zostaliśmy przyjaciółmi, a on ma historyjkę, że przez trzy lata miał dziewczynę i nikt go nie podejrzewa, że jest gejem.

Gość gość
he he gorzej jak odkryje że jest bi....i przykrywkę zacznie poddawać "analizie".