Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość konnajazda

gorąca kobieta baran trudno mi o niej zapomnieć co zrobić

Polecane posty

Gość konnajazda

Poznałem ją kiedyś, wpadliśmy sobie w oko. gdy znów przyszło nam się spotkać nawzajem, przed wyjazdem w te wakacje udawała chłodną i szorstką wiedziałem, że kogoś ma na wyjeździe złamałem swoją zasadę wziąłem się za nią dała się upolować Przyszła do mnie wieczorem dotyk dłoni i pocałunek za pocałunkiem położyliśmy się wtuleni, seksu nie było, bo chciałem by wyszło coś z tego na dłużej następnej nocy mijając się, zaczęły się namiętne pocałunki potem wyjechałem, wróciłem, potem przyjechał jej chłopak w ostatni dzień i wyglądało to, jakby nic się nie wydarzyło, bo Ona przed nim nie dała po sobie poznać nie przypuszczałem, że będę o Nią zazdrosny wracając nast dnia, w pociągu, okazywałem chłód, dystans, ciszę Ale musiałem się liczyć z tym, że ma kogoś od roku ?Mimo to, ciągle pomimo starań, ciężko mi o niej zapomnieć przyciąganie było duuże co mogę zrobić w tej sytuacji, by żyć z czystym sumieniem i sercem?

Gość gość
zapomnij o niej

Gość konnajazda
czemu?

Gość gość
bo pewnie ma swoje życie

Gość konnajazda
ok, fanie , że ma swoje życie ja mam swoje życie, ale ja nie chciałem, żeby to była tylko przygoda a nie wiem, czego chciała ona i chciałbym to wiedzieć

Gość gość
może ona też nie wie co to było i potrzebuje więcej czasu

Gość konnajazda
tak, być może lecz miesiąc mija napisałem jej wtedy niezobowiązującego maila co słychać po tym wyjeździe w sumie jak gdyby nigdy nic

Gość konnajazda
...głupio wyszło mi na niej zależało

Gość gość
może ona o tym nie wiem? może myśli, że to był żart i tak to traktuje?

Gość konnajazda
gość... dobrze kombinujesz. może tak być ja własnie mam takie same obawy wobec własnej osoby jak ludzie czasem komplikują sobie wszystko dlatego pytanie moje jest: jak najlepiej rozwiązać tę sytuację jakie kroki podjąć?

Gość gość
nie wiem, ale ja bym jej nie odpuszczała. Myślę, że jej brakuje takiego faceta, może już wkrótce staniesz się jej ideałem, z którym z dumą będzie kroczyć za rękę po Starówce.

Gość konnajazda
mam starówkę ; )

Gość gość
perspektywy są obiecujące ;) naprawdę Ci na niej zależy?

Gość konnajazda
Po tym, jak mija czas, a ja ciągle gdzieś walczę z tym, to pokazuje mi, że tak właśnie jest Ja jej posmakowałem, i to było super, podobno pocałunek może powiedzieć wiele Ale imponuje mi w pewnych sprawach Mógłbym nawet powiedzieć, że nie trudno się przy niej skompromitować,bo ma przenikliwy umysł, jest odważna i nie jest typem kobietki nieporadnej W sumie pojechałem na ten wyjazd, że by ją zobaczyć, więc gdybym powiedział, że mi nie zależy, chyba nie byłaby to prawdą

Gość gość
Było! Słowo w słowo to samo. Marna prowokacja 0/10

Gość gość
mam szczęście, że się pojawiłeś :)

Gość konnajazda
czy ten gość, to ten sam, który przed chwilą dobrze mi życzył? A teraz sam sprowokował? czy już inny.. tego pewnie sie nie dowiem, chyba,że któreś się przyzna A historia jest najprawdziwsza z najprawdziwszych zależy mi na tej dziewczynie a kafeteria, to jedno z miejsc, gdzie chociaż próbuję sobie poukładać w głowie, co mam z tym zrobić bo mi szkoda, że tak to sie skończyło

Gość gość
dlaczego myślisz, że to się skończyło?

Gość gość
Idź ssać fiuta tej swojej dziewczyny podła gnido.

Gość konnajazda
bez względu na to, czy jest to wklejone, czy nie dopiero teraz dostałem konstruktywną odpowiedź, jeśli ta osoba napisała szczerze. I takiej odpowiedzi szukałem A wszyscy ci, co dostają piany nie obchodzą mnie, bo nic mi po was

Gość gość
przez chwilę wyobraziłam sobie, że...nieważne :( to chyba bez sensowny zbieg okoliczności

Gość konnajazda
też sobie wyobraziłem, że osoba, która ze mną pisze, robi to tak, jakby była częścią opowieści Czemu wydaje mi się, że może się to skończyło? bo Ona nie odpisała mi na maila, a jest dalej z nim

Gość gość
Jak to romantyczne, aż zaczne srać tęczą. Odstaw te dropsy bo zaczynasz sam ze sobą pisać

Gość konnajazda
na szczęście nie muszę Cię słuchać i nie zamierzam

Gość gość
jak już pisałam, zbiegliśmy z podobnymi historiami :) ja na jej miejscu bym odpisała, na swoim miejscu też bym odpisała

Gość gość
Daje -10/10 bo motyw oklepany. Wysil się bardziej może w przyszłości uda Ci się stworzyć idealną prowokację

Gość gość
Słuchać nie ale czytać tak

Gość gość
napisz do niej teraz! daj sobie ostatnią szansę, napisz! chociaż jedno zdanie albo wyślij samą kropkę, cokolwiek...

Gość konnajazda
Moja baranica to młoda czarnogłowka, uwielbiałem jej beeczenie, kiedy wsadzałem palec w jej anus :classic_cool: