Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość monikakrakowska

Problemy rodziców i moje problemy którymi jestem obciążona

Polecane posty

Gość monikakrakowska

Nie stosował on nigdy przemocy fizycznej ani wobec mnie, ani wobec mamy, ani wobec moich braci. Mam dwóch braci którzy z ojcem nie żyją w najlepszych kontaktach, są wyzywani od nieudaczników, pasożytów, nierobów itp. Moja matka powiedziała mi dzisiaj że ciągle była ojcu uległa gotowała mu prała sprzątała prasowała i jak się wyraziła do łóżka też szła kiedy on chciał. Teraz ja jestem kobietą 28letnią mającą męża i dwójkę dzieci. Syna z poprzedniego związku z facetem który mnie porzucił jeszcze przed narodzinami dziecka i drugie dziecko - córeczka, mój mąż jest mechanikiem samochodowym, zarabia 2,5 tysiąca na miesiąc a mój ojciec ciągle mówi do mnie że wydałam się za takiego dziada po zawodówce. W dodatku mój mąż namawia mnie bym swojego syna oddała do internatu (obiecał że sam na to zarobi). Ja jestem tym wszystkim załamana. Ojciec tak się zachowuje, ma wymagania od matki którą ciągle zdradza, mama ma pretensje twierdząc że zmarnowano jej życie a mąż chce by mój starszy syn uczył się w internacie.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować