Gość shelkr Napisano Sierpień 31, 2013 shelkr witam, nie jestem już małolatka ale juz sie pogubilam usmiech.gif jestem w 21d.c. a ,,przytulaliśmy,, się intensywnie z partnerem 14 d.c..powiem szczerze ze czuje sie dosc dziwnie,strasznie boli mnie podbrzusze,mam plamienia dosc intensywne a co mnie dziwi najbardziej odrzuciło mnie od papierosów...czy to mozliwe bym mogła juz odczuwac ciąże??prosze pomózcie ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Markdi 1 Napisano 22 Lipiec A kiedy zobaczyłyście u siebie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Joannaczw 1 Napisano 22 Lipiec Nawet o tym nie pomyślałam że mogę być dzień predzej zjadłam paczka a na następny dzień rano zwymiotowałam pomyslalam że może się zatrułam a popołudniu dostałam telefon od lekarki że jestem w ciazy. Jeśli ktoś jest z Rzeszowa, polecam zastanowić sie na wizytami u ginekologa w ramach nfz, szczególnie, ze jest możliwość dzięki temu wykonania badań na nfz:https://ginekolog-rzeszow.pl/ Daje tutaj namiar na panią doktor Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach