Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pando

Pomóżcie mi przekonać rodziców

Polecane posty

Gość pando

Mam 17 lat i chcę iść na połowinki do Sopotu pod koniec września. Jestem dobrą dziewczyną, zawsze przychodzę z dobrymi ocenami, czasami pomagam w domu, nie krzyczę i staram się nie kłócić. Jak wracam późno to zawsze staram się być punktualna. Nigdy nie wróciłam do domu pijana. Nigdy się nie spóźniłam dłużej niż pół godziny. Argument moich rodziców, czemu nie mogę iść: w Sopocie zginęła jakaś dziewczyna (wtf?) Sopot to duże miasto, ktoś ci coś zrobi, upijesz się Wiem, że to są możliwe sytuacje, ale na Boga, przecież nie jestem głupia, przejawiam zdrowy rozsądek i nigdy nie podpadłam rodzicom! Nie mam pojęcia jak ich przekonać. Nigdy nie byłam na tego typu imprezie i chciałabym chociaż raz pójść... uwielbiam tańczyć, a nawet nie mam okazji... Dodam że mieszkam w okolicach Wejherowa Proszę pomóżcie mi, bardzo chce tam pójść

Gość gość
Daj ich numer telefonu...już ja im przemówię do rozsądku

Gość gościowa
A co to są połowinki?

Gość aree
Połowinki to rodzaj imprezy, organizowany na ogół dla drugich klas liceum lub technikum. Połowa szkoły inaczej. Coś w rodzaju studniówki ale w bardziej dyskotekowym klimacie ;d

Gość gatorkator
a po połowinkach r***ają się jak norki.

Gość gatorkator
zwłaszcza te dobre dziewczyny.

Gość pando
refresh