Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Nierówne piersi pomocy 14 lat

Polecane posty

Gość gość

Witam :) mam 14 lat i cóż dopiero dojrzewam a raczej zaczęłam, nie mam jeszcze okresu ale mam śluz, jestem chuda (staram się przytyć), niedowaga itp. Jedna pierś ma duży sutek, miękki, pierś zaokrąglona lekko i jak dotknę to boli, ciągle jest taka "nabrzmiała". Niby z nią ok, druga ma większy sutek niż w dzieciństwie, to znaczy taki mniejszy niż w 1 piersi i to taka pół kula, i nie ma tego sutka jak w dziecińswie, taka równa pół kula, twarda jest pod skurą taki cypełek a jak masuje wokół piersi (bo ponoć działa) to tak łaskocze mnie. Byłam na prześwietleniu i ta 1 pierś rozwija się prawidłowo a w drugiej jest 4 razy mniej takich wiązadełek, nie wiem co to, tkanka tłuszczowa czy gruczoł? nw. I obie piersi mnie czasem bolą same z siebie, jak założe coś mega obcisłego to to widać, bo jedna taka malutka bardzo jak pół cytrynki (bo nawet nie mam na nią rozmiaru stanika) , a druga.. nie ma drugiej. :C Czyli różnica to może pół miseczki xD bo na tą duża pierś (znaczy większą) nawet miseczki nie ma . (deska, deska :D) NIE CHCĘ WYCHODZIĆ Z DOMU :C MAM DOSYĆ WSZYSTKIEGO! BOJE SIĘ, ŻE W PRZYSZŁOŚCI BD OGROMNA RÓŻNICAA!!!! ;C Czy jak dostane okresu to może mi się to wyrównać? Moja mama miała ponoć podobnie, na ile % bd mieć tak jak ona (jej się wyrównały później) MAM SIĘ DOSYĆ :C

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować