Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

powodzenie u facetów

Polecane posty

Gość gość

dziewczyny jak wygląda wasze "powodzenie" u facetów? często ktoś was zaczepia, prosi o numer?

Gość gość
nom ja mam duże powodzenie, nie wiem dlaczego;p

Gość gość
ja mam ;)

Gość i dobry dla mnie bądź
mam duże powodzenie u facetów. irytuje mnie to.

Gość gość
do dziewczyn które piszą ze mają duże powodzenie - jak wyglądacie, ubieracie się, czy jesteście ekstrawertyczkami?

No możesz założyć, ale możemy przejąć też ten, bo tu jest ok ;] Mi się też nudzi, właściwie cały dzień mi się nudziło dzisiaj bo nie chciało mi się nic robić :P Też wypiłam dzisiaj 2 drinki bo myślałam, że to może coś pomoże, ale nic nie pomogło, nawet pić mi się nie chciało :P A jakiego drinka pijesz? :P

Gość gość
hm ja jestem szczupła, 175 cm zrostu, mój atut to talia bez wątpienia, bardzo delikatna uroda, niebieskie oczy, jasnobrązowe- ciemny blond włosy- długość do biustu, z tego co słyszę to facetom podoba się właśnie moja jak to mówią- anielska buzia i figura

Gość gość
od kiedy mam chlopaka i nie jestem zainteresowana innymi facetami lgna do mnie jak muchy do gowna:P Jak jakis zaczyna mnie podrywac albo skladac prpozycje piwa to od razu go gasze albo odmawiam. Zmienilo sie tez moje zachowanie, samo z siebie bo nie musze nikomu sie przypodobac, jestem soba i pewnym glosem moge mowic co chce. Nie sadzilam ze facetow tak to przyciaga.

Gość prowadz mnie własna droga
do mnie też chyba lgną do mojej pewności siebie. jestem w związku pare lat i mnie to irytuje, to zainteresowanie zazwyczaj. mam 167 wzrostu, pełne usta, ciemne włosy na głowie ale jasne na rękach, nogach itp. , ciemne oczy o których ciągle słyszę że są zachwycające, jestem szczupła, mam małe dłonie i stopy.

Gość Luxy
Praktycznie nie rozmawiam z facetami, więc nie mogę mówic o czymś takim jak powodzenie u nich;)