Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hermenegilda3

dlaczego tak krytykujecie nasz kraj i Polakow

Polecane posty

Gość Hermenegilda3

Nie rozumiem tego. Dla was Polska to samo zło. Brud, smród i ubóstwo. Wg was mieszkają tu same tapeciary, paskudy, pijaki, kibole, nieroby, wieśniaki. Wszystko inne jest piękne tylko Polska nie. Wszystko w porównaniu z Polską jest wg was lepsze od Polski. Ciągle pojawiają się tematy typu: Polki nie potrafią się ubierać, Polki to tapeciary, Polki to ladacznice, Polki to leniwe matki Polki, Polki najbrzydsze na świecie, Polacy pijacy, lenie "polaczki". Nie rozumiem was. Jak można tak krytykować swój kraj i swoich rodaków? Obrzydliwi jesteście i tyle wam powiem.

Gość kompleksy
kompleksy, kompleksy, kompleksy...

Gość Hermenegilda3
Wstyd mi za was.

Gość gość
Szkoda gadać . Też mi wstyd .

Gość gość
Bo to prawda, tylko w Polsce 80% ludzi jest zlosliwych, wrednych, niezyczliwych, szpanerow. Polak potrafi zapanować nawet majtkami, uroda a nawet choroba

Gość gość
Szpanuje wszystkim, tym że dostał sie do jakiegoś towarzystwa, tym że ma modne skarpetki albo że chodzi do kosciola

porównując doświadczenie z innymi nacjami Polaków oceniam dosyć dobrze. a odpowiedź na pytanie brzmi: tak im każe tvntuba;)

Gość Hermenegilda3
Aha. Mam rozumieć, że ciągle bywacie w obcych krajach, spędzacie tam wiele miesięcy, lat i stąd wiecie, że tam są lepsi ludzie tak? Jakoś w to wątpię. Nasłuchacie się od innych, naczytacie, że niby inni tacy uprzejmi a Polacy złośliwi.

Gość gość
Oczywiście, jakbyś wyjechała zobaczylabys że procentowo na zachodzie jest więcej ludzi normalnych, bez pretensji, pogardy, życzliwych ludzi

ja bym dyskutowała, ale to zależy na kogo sie trafi. tyle ile przygód tyle opinii, a w swoje gniazdo srać najłatwiej, bo można się potem wybielać - gdybym żył wśród tych cudownych ludzi z Zachodu byłbym lepszy, a tak?

Gość Maciek poznan
Masz race herenegilda narzekaja skomla przjada tu zarobia kase wrca do polski i juz sa ini tu szukaja pomocnej reki !!!!ale jak co sami podac nie umieja!!!! Mieszkam w wiedniu juz miesiac i pracuje nie zam jezyka i wcale mi to nie przeszkadza w komunikacji Moim zdaniem swinia zawsze bedzie swinia niezaleznie od nordowsci I tyle o !!!!

Gość gość
Niektórzy jadą na zachód , widzą normalność i sie jej boją, nie potrafią sie przystosować do tego że inni sie uśmiechają, że sie nie kradnie, nie kłamie, nie cwaniakuje, nie spoufala, stąd przykre wrażenia z podrozy

Gość Hermenegilda3
nie przekonacie mnie, że inne narody są w pełni przyjazne, uprzejme, życzliwe. To zależy od człowieka, jeden Polak będzie złośliwy i wredny, inny uprzejmy i dobry, to samo z innymi narodowościami.

Gość gość
Przyjeżdża Polak , dwoi sie i troi żeby sie popisać a zostaje zignorowany, bo tam takich nieznosza

Gość 4 mln przyznaje sie  do
pochodzenia żydowskiego , a oni uwazają , że to już ich kraj i oni głównie kreuja te postawy krytykujące Polskę na całym świecie

Gość gość
Poza tym są zamożniejsi więc sie nie wysuwają i nie leczą kompleksow

Gość Maciek poznan
Tu bym sie klucil kazdy widzi ile chce niekiedy jednak nie widziec :)

Gość Maciek poznan
Hermenegida brawo jednostka nie stanowi ogulu odkrylas wreszce to zo jasiu kradnie to nie cala polska to kraj zlodziei wiec po co ta konwersacja

Gość Hermenegilda3
po to, że jest mi za was wstyd, za tych co to wiecznie krytykują i naśmiewają się z Polaków. To jest obrzydliwe.