Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sixaxsis

Zapraszam na drinka albo piwko

Polecane posty

powaznie nic nie zakladalam, to moze mozna sprawdzic... z tym, ze ja sie na tym nie znam... bo dla mnie komputery to jakas czarna magia hahha.... na szczescie udalo mi sie wbic na mojego maila hahhaha...... a co do wodnikow... to moge tylko na przykladzie mojego brata... dusza romantyczna.... ale zawsze pokazuje skorupke hahha...oddaje sie milosci... tak do konca... towarzyski... i dla przyjaciol zrobi wiele....

Serio ? ooo to ja muszę przestać w chodzić na kafe. Natanek twierdzi, że to Sodoma i Gomora :O :D

Ja nie jestem ekspertka od horoskopow... tylko tak... na podstawie obserwacji... byk... byki, ktore znalam - maja pasje...., uczuciowi, delikatni....wrazliwi.... i zabawini : ))))

Sebus... a co tam... ja zaloze jakis ... taki... "mondry temat" ...o polityce na przyklad...hahhaha.... albo o finansach .... czy cos : )))))

Koziorozec... to taki byk... tylko z dluzszymi rogami hahahahahaha ... a tak na serio... moj tatus to koziorozec.... i to co w nim kochalam najbardziej.. to to.. z3e kochal.. to co kochal.. .. kupilam mu kiedys markowy, drogi zegarek... on popatrzal... podziekowal... ucieszyl sie.... ale....a za kilka dni...dostal stary scyzoryk... taki na ryby... i cieszyl sie jak dziecko... ogladal go godzinami.... i moj zegarek okazal sie... mniej wartosciowy hahhaha : )))))) chyba takie sa koziorozce : ))))

Gość gość
Zagadali mnie na skype..... i teraz nie wiem co w temacie :(