Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sixaxsis

Zapraszam na drinka albo piwko

Polecane posty

Cafe ciiicho bo się Sebuś honorem uniesie :) A karkóweczkę zaraz po żurku to ja jak najbardziej :) I tym sposobem wymiksowałam się z gotowania haha :)

Gość gość
A kto kurna za energię zapłaci. Oszczędzajmy, więcej do picia będzie. :-) Dobranoc załogo.... pstryk.

Gość gość
Nowy dzień, nowa strona., nowe możliwości. Załogo.

Gość Muna
Boszez alez My tu mamy zajefajne towarzystwo! :) Gdzie wy wszyscy byliscie gdy was nie bylo hę?! Witajcie kochane pijoki ! Witaj Maju z Wrocka ! Pogoda taka dzis do dooopy ze wyc sie chce albo jak kto woli udyndolic :D Ja sie udyndole a co mi tam ale jeszcze nie teraz,poki co obowiazki czekaja. Nova,odpowiem ci na pytanie- ze strony ktorejs tam,nie pamietam... patrzac z perspektywy lat przemijajacego czasu,stawiam obecnie na wygode :) Milostki i tego typu d**erele bokiem mi wyszly przez te lata doslownie i w przenosni :D Nastaralam ci sie ja okrutnie przez te lata i co mam z tego dzisiaj ? Ano guzik z petelka ! Cafffeee, szalalalaalaaaaaa Szłaś przez skwer, z tyłu pies Głos Wybrzeża" w pysku niósł..... ;) moj by ja zapewne zgubil hunclot zakrecony jak baranie rogi :D lecem odbebnic co moje do uklikania :)

Witaj Muna :) A moze by tak jedno z drugim polaczyc? Wygode i milosc? Ja tak bez milosci i namietnosci nie umiem, szybko by mi to bokiem wyszlo. Co prawda przez te moje milostki tez mam guzik z petelka...ale jeszcze jest we mnie wiara ze sie wszystko jakos pouklada :-) No coz pijaki kochane winko sie chlodzi na wieczor :D A ja teraz na rozruch piwko sacze ;-) To do uklikania kochani :-)

Witam i ja :D Dzis wczesnie , bo piatek ;) Tak w ogole to dzis mamy tym bardziej powod do picia , bo.........Polacy graja jak zwykle "mecz ostaniej szansy" :D Ja tego na trzezwo ogladac nie zamierzam :D Ale jako iz jestem patriota i sercem jestem do ostatniej chwili z "Orłami" , zatem.....http://youtu.be/jDUzMGgjkA0 :D 🖐️ Male zakupki jeszcze i do wieczorka ;)

Gość Muna
Cafciu serce pewnie zeby fajnie bylo laczyc ale ja juz sie nalaczylam i z tego laczenia to ja bylam ta osoba co wygodne fundowala nie doslownie cobys nie pomyslala ze ze mnie taka jelenica. Lubie harmonie w zyciu ale odnosze wrazenie ze ona nie odwzajemnia mego uczucia ;) Hejka Seba! meczyk powiadasz? ja to chyba w Afryce mieszkam bo nawet nie wiedzialam ze Polacy graja,nie przepadam na nozna wiec moze dlatego. Ale na trzezwo fakt-tez bym na to patrzec nie chciala :D to co ?? Ole ole ole ole !! Nie damy sie ,nie damy sie ! No! I to by bylo na tyle pospiewac kazdy moze :D tak sie cykam czy by sobie juz drineczka nie zrobic ale dopiero 18sta hmmm... tak wczesnie zaczne to sie ululam :D

Cześć Seba :) Muna no 18 ale ja sobie piwko sącze na rozruch :) Z tym sercem i rozumem to ja zawsze sobie mówię, ze następnym razem posłucham rozumu ale no taka jestem cholera, że uczucie mnie zawsze poniesie :D I ty polecę cytatem: "Mózg kal­ku­luje, duch wzy­wa, a ser­ce wie swo­je. " Muna Ty się nie op***alaj tylko drynia sobie na jedną nóżkę rób :P A ja w Afryce nie mieszkam ale o meczu też się od Seby dowiedziałam ;-) no nie interesuję się piłką w ogóle ;-)

Gość dushee się
Witam wszystkich ponownie... Muna witaj... No mieliście nie zaczynać beze mnie,ja tu flaszki chłodzę, a Wy już popijacie z partyzanta???Nieładnie:) Ja chyba też obejrzę piłkę kopaną...lubię "Mission Impossible"...

Gość Muna
"Mózg kalkuluje, duch wzywa, a serce wie swoje. " bo tak jest ! to sie chyba trza takim urodzic ,ja tez mam z tym problem ale bardzo chcialabym sie naumiec go nie miec :D nie takie latwe ooo nieee to co? cyk szklaneczkami ;)