Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co o tym myślicie

Polecane posty

Gość gość

Hej:)mam 24 lata i studiuję spotkałam chłopaka na uczelni(studiujemy ten sam kierunek),który mi się bardzo spodobał twierdził,że rozstał się ze swoja dziewczyną kilka miesięcy temu i,że jej nie kochał dowiedziałam się w maju,że jednak jest z tą dziewczyną ponieważ ona odkryła mnie...i zadzwoniła do mnie zapytała się dlaczego rujnuję jej związek?a mnie zamurowało oszukał mnie a ja się w nim zakochałam po tym wszystkim zadzwoniłam do niego chciałam wyjaśnień bardzo mnie przepraszał wybaczyłam mu i jesteśmy razem jest ode mnie młodszy o kilka lat podobno tamta bardzo to przezywa wydzwaniała do mnie i napisała kilka wiadomości w tamtym czasie ..ale teraz mamy spokój wakacje nam się udały a w pażdzierniku idziemy na wesele do jego kuzyna boję się reakcji jego rodziny tamta była bardzo lubiana i z żyta z jego rodziną i matką jego,która uważa,że jestem za stara dla niego:( nie wiem co mam robić ale co mnie tamta jego była obchodzi?jak by ja kochał to by nie szukał innej prawda?ja tez chcę być szczęśliwa!...jest dla mnie bd.dobry a wakacje były obłędne myślicie,że mnie polubią?bardzo zdenerwowała mnie moja babcia bo powiedziała mi ,że na cudzych łzach szczęścia się nie buduję u niej się to sprawdziło miała podobna sytuację jak była młoda tylko była na miejscu na tamtej dziewczyny...Co o tym myślicie?może coś mi doradżicię:)

Gość gościowa
doradźimy :D Jesli był z Tobą na wakacjach i idzie z Toba na wesele to widac Ciebie wybrał. Tak ja to widze i równie dobrze tamtej możnaby powiedzieć żeby twojego związku nie rujnowała. A co do rodziny - bądź miła, kulturalna, ale się nie daj. To jaka była tamta nie jest Twoim problemem - a jesli spotka Cię coś przykrego ze strony jego rodziny - patrz jak on b edzie reagował i czy Cię będzie bronił. To swietna okazja by mu sie przyjrzeć, a fakt ze nie boi sie rodziny i idzie jednak z Tobą na jego plus

Gość gość
no dobra ale tamtą zdradził ze mną...a jeżeli mu się odwidzi jak z nią?

Gość gościowa
A to co innego. W takim razie Twoja babcia ma rację.

Gość gość
sypiał ze mną i z tamtą ...co robić jesteśmy już troche razem

Gość gościowa
kiepsko coś prowo wychodzi