Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Alergia na słowo NIE MAM CZASU

Polecane posty

Gość gość

Powoli mnie zaczyna szlak trafiać gdy słyszę magiczne współczesne powiedzenie NIE MAM CZASU można to rozwinąć: nie mam czasu bo pracuję nie mam czasu bo się uczę nie mam czasu bo mam dzieci nie mam czasu bo odpoczywam nie mam czasu bo jadę na zakupy nie mam czasu bo jestem zmęczony nie mam czasu bo żona/mąż na mnie czeka nie mam czasu bo muszę odwieść dzieci do szkoły itd. Najśmieszniejsze jest to że pomimo iż to nie mi powinno zależeć na znalezieniu czasu, magiczne słowo słyszę z ust osób które ten czas powinny mieć. Umawianie się po 10 razy nie z mojej inicjatywy a i tak na koniec NIE MAM CZASU. Ludzie sobie cenią swój czas natomiast kompletnie olewają mój/nasz czas. A jak już człowieka ktoś doprowadzi do lekkiego zdenerwowania słyszę magiczne słowo JA NIE MAM TYLE WOLNEGO CZASU CO TY więc przykro mi ale to ty powinieneś się dostosować w sprawie mojego problemu. 20 lat temu nie było tel.komórkowych nawet stacjonarnych ,Emaili,Internetu, brak samochodów,GPS i jakoś wszyscy mieli czas. Umawiali się na określoną godzinę dzień.

Gość gościowa
A Ty pracujesz?

Gość gość
Nie nie pracuję jestem z innej galaktyki i tam nie trzeba pracować. Nie rozumiem do czego było to twoje pytanie gościowa Według twojego idiotycznego myślenia jeżeli mam czas na zajmowanie się problemami innych z mojej inicjatywy aby komuś pomóc tzn. nie pracuję i mam 24h/24h wolnego czasu

Gość gość
Moorland ??

Gość gość
szlag i fin

Gość gość
Nie mam czasu to czuły punkt współczesnego polaka.

Gość elu
ludzie w XXI w są niestety strasznymi EGOISTAMI

Gość gość
dokladnie, ostatnio zawiodlam sie na znajomej, w skrocie-odnowilam z nia kontakty po latach, myslalam, ze z tego moze bedzie jakas fajna znajomosc-od czasu do czasu wyskoczyc na piwko, pogadac itp. gdy poznala faceta, nagle zaczela nie miec czasu, wymawiac sie tez prawkiem itp. odpuscilam bo ilez mozna. zrobila prawko miesiac temu, a dalej milczy:)

Gość gość
rozumiem, ze w tym czasie gdy robila prawko nie odzywala sie tez do faceta, matki, siostry itp. bo robila prawko :P i tez mnie wkurza, jak slysze teksty: bo ja nie mam tylko wolnego czasu co Ty:D

Gość gość
na fikanie trzeba miec czas :-D

Zawsze wymawiam sie brakiem czasu, kiedy nie chcę sie z kimś spotkać :p np z koleżanką z lo, albo z kimś z rodziny itp :) nie powiem przecież że mam na ten czas lepsze zajęcia :D ale jak już się z kimś umówię, nie odwołuję w ostatniej chwili

Gość gość
fiku mikuuu podoba mi się twoje podejście, oby więcej takich ludzi to świat będzie .....