Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wyprawka szkolna tablet i smartfon

Polecane posty

Gość gość
Mamo Oli i Kacperka - wy.p.ier.dal.aj i nie trolluj. W poniedziałek masz szkołe gimbusie, lepiej zeszyty podpisz

Gość gość
no niestety dzieciaki nie potrafią się zajac czasem czyms co nie ma zwiazkuz kompem.tez mnie to przeraza.my nie mielismy takich rozrywek,trzeba było sobie czas organizować na podworku.ale było fajnie

Moja matka tak narzekała na zabawy Barbie...że nic tylko barbie i barbie :) babcia nie mogla zrozumieć że wszystkie dzieciaki okupują trzepak... :D zawsze jakaś moda będzie :)

Gość mama Oli i Kacperka
nie jestem gimbusem szkole juz dawno skonczylam hehehe

Gość mama Oli i Kacperka
fiuty piszcie cos k***a

Gość gość
CHYBA TWOJE DZIECI MAJA TEMPY WYRAZ TWARZY, moje dziecko ma te wszystkie bajery i jest laureatem z 3 konkursow na szczeblu wojewódzkim jeżeli dziecko jest tak "mądre" jak mamusia, to wątpię :D

Gość mama Oli i Kacperka
sram se na jape

Gość 099099099
a ja uwazam,ze biedne mamuski, ktorych nie stac na takie gadzety wypisuja,ze one sa nie potrzebne:D mnie nie stac na Hammera wiec też mi nie potrzeby:D( a tak na serio przydałby sie:D) xxxxxxxxxxxx moje dziecko ma tableta, ma smartfona, laptop leszy od mojego(za 3 tys kupiony) i nie uwazam, ze mu to zbedne, bo za wszystkiego korzysta, nie siedzi non stop na fejsie czy gra on-line, ma poukladane w glowie

Gość gość
moja 5 lataka ma tableta i swietnie sie sprawdza w samochodzie jak jezdzimy co tydzien w góry ,przynajmniej nie jest znudzona 2 godzinna trasa a jak jest deszcz to ma sie czym zajac w domku :)

Gość mama starszego dziecka
moje dziecko idzie w tym roku do 1 klasy gimn, nie ma tableta, bo nie chce, sama proponowałam mu zakup, ale powiedział,ze nie jest mu potrzebny, bo ma laptopa, komorke z dostępem do netu wiec...bez sensu, w razie czego starsza siostra ma tableta nie spedza wielu godzin w sieci, bo ma duzo zainteresowań wymagajacych wysilku fizycznego(pilka mozna, karate, koszykowka) wraca padniety i nawet nie chce mu sie z tych gadzetow korzystac

moje dziecko idzie w tym roku do 1 klasy gimn, nie ma tableta, bo nie chce, sama proponowałam mu zakup, ale powiedział,ze nie jest mu potrzebny, bo ma laptopa, komorke z dostępem do netu wiec...bez sensu, w razie czego starsza siostra ma tableta nie spedza wielu godzin w sieci, bo ma duzo zainteresowań wymagajacych wysilku fizycznego(pilka mozna, karate, koszykowka) wraca padniety i nawet nie chce mu sie z tych gadzetow korzystac

Gość 099099099
a w trasie i na urlopie jak marna pogoda to jak piszesz dziecko ma czym sie zająć

Gość chodzimy
ja mam do tego neutralny stosunek, moje dziecko ma te bajery, ale z glowa z nich korzysta, duzo czasu takze spedza aktywnie, tylko niestety czesto sam, bo koledzy wolą grac w gry niz wyjśc np. na rower czy pograc w pilkę,

01.09.13 [zgłoś do usunięcia] gość Zapraszam do szkoly.Obecnie co 5 czwartoklasista w mojej klasie nie potrafi zrozumiec prostego zdania: otworz podrecznik na stronie 23( otwiera zeszyt). Przepisywanie z tablicy trwa do 20 minut. Na przerwie miedzylekcyjnej tlumy 10-12 latkow z komorkami i tabletami w rekach, glownie graja w gry, wchodza na facebooka, puszczaja muzyke. Tak wyglada obecnie poziom uczniow xxxxxxxxxxxxxxx to nie wiem co to za szkola, u mojego w podstawowce jest zakaz przynoszenia gadzetow do szkoly, tylko w wyjatkowych przypadkach mozna miec komorke(trzeba napisac pismo do dyr, z logicznym uzasadnieniem posiadania) jesli kadra nauczycielska zauwazy konfiskuje przedmiot i tylko rodzic moze go odebrac

Gość gość
moje dzieciaki maja tablety, laptopy, smartfony itd. Dlaczego mialabym im tego odmowic? Gdyby mnie nie bylo stac, musieliby obejsc sie smakiem ale jak mnie stac? Kocham swoje dzieci i oprocz zapewnien o milosci, wspolnych wakacji, weekendow, wypadow itd kupuje im wiele roznych rzeczy.

Gość gość
mamuśki tępe koorwyy się zleciały na forum hehehe

Gość 1111111111111111110
laptop, tablet, dobra komorka to norma wiec czego sie czepiacie:D jak nie chcecie to nie kupujcie swoim dzieciom, moje maja, maja 8 i 13 lat

Gość gość
moj tez ma tablet, nie ma smartfona ale ma iPhona Apple, stac mnie to ma, proste:)

Gość gość
normalna sprawa, tylko biedota wypisuje,ze to niepotrzebne:D

Gość moje dziecko ma
inne dzieci tez maja, jest w gimnazjum

Gość 1234566777777
o co te halo, to jest tak normalne jak kiedys lalka barbi i pegasus:D