Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego Polki nie chcą lecieć na Polaków w UK

Polecane posty

Gość gość
Bo większość Polakóww UK to wsioki! Więc wolą murzyna niż Edka z Radomia, co ręce ma czerwone od noszenia cegieł, a każde jego zdanie zaczyna się od k....

Gość gość
A Polki skąd się wywodzą? Kto je zrobił, jeśli nie tatuś Polak-robol? I Polki to niby takie kulturalne i nigdy nie kurvvują?

Gość gość
Ten hejt na Polki robi się nudny.

Gość gość
dajcje już spokój jak chcecie sprawiedliwości to i wy polujta na angielkę

Gość gość
skład polki: 80% kvrwy, 20% kobiety i wiemy to dobrze, żadne mruganie oczkami nie zmieni u nas tego zdania

Gość gość
Ale ja nie chcę Angielek, 90% z nich wygląda jak tuczniki w oborze, są szpetne, puszczają się jeszcze bardziej niż Polki, w dodatku to inna kultura, inny język... Jak każdy będzie się puszczał z obcokrajowcami, to polski naród całkiem wyginie

Gość gość
no to ja zapytam tak: kto kurrwa emigruje? kto emigruje do tego UK??? czy wykształcona inteligencja z obyciem i zasadami? czy może element który niekoniecznie umiał poradzić sobie w kraju?

Gość gość
tzw. inteligencja również emigruje i puszcza się za kase z kolesiami na wyższych stanowiskach. niech dotrze to do was, że macie w genach kvrestwo

Gość gość
fakt że inteligencja również emigruje, ale nie w takiej skali jak motłoch, więc nie ma co zaciemniać obrazu. a prawdą jest że głównie tą gębe puszczalskich robi Polkom głównie plebs z marginesu. takie puste dziunie co tu w kraju rżnęły się w stogu siana za remizą na sobotniej potańcówie, mając obute białe kozaczki. i takowe "damy" jadąc do UK również tak samo sobie używają tylko już nie z Staśkiem który mówił "ruuchasz się czy trzeba z toba chodzić" a z Ougba-Bungą rodem z Nigru który nawijał egzotycznie, piękną łamaną angielszczyzną "are you beautyful my darling"... ot subtelna różnica.

Gość strojnisiaa
POLACY TO WIESNIAKI BURAKI Z brudnymi paznokciami

Gość gość
taka prawda... za granice za chlebem wyjeżdża głównie motłoch. siostra znajomego skończyła edukacje na gimnazjum, którego nawet nie ukończyła, bo nie zdała pare razy a po 18 r.ż. rzuciła w ogóle szkołę. wolała dyskoteki, piwko i zioło z chłopakami, dość wcześnie zaczęła się bzykać. pamiętam że ja miałam 19 lat i byłam jeszcze dziewicą a ona 15 i już była po swoim pierwszym razie. po rzuceniu szkoły wyjechała do Warszawy ale słabo z robota było, więc wyjechała do UK na zmywak. tam nawet pucując gary kase miała spoko, ale mentalność "rozrywkowej" została. z dobrych źródeł wiem że jechała ostro, głównie właśnie z kolorowymi.

Gość gość
Coś w tym jest, co piszesz. Sam byłem w Anglii przez kilka miesięcy i jak zobaczyłem tam Polaków to przestałem się dziwić dziewczynom, że wolą bambusów i ciapków. Same debile o ryjach żuli.

Gość gość
bo tak to wygląda. do UK i w ogóle do Niemiec czy kiedys do Włoch za zarobkiem migrują głównie menele co u nas w kraju cieciowanie to maks co ich było stać. No bo na logikę!!! Kto mając PEWNĄ robotę za te choćby 3000 pln bedzie szukał szczęścia na obczyźnie? no raczej ewenementy... Choć wiem że zdarzaja się osoby co prace w banku za 4000 pln zamieniali na tyranie w warsztacie na obczyźnie za tyle samo z tym że nie pln a euro. no ale nie zaciemniajmy, większość to wyjeżdża menelstwa i buractwa co nawet wysłowić się po polsku dobrze nie umieją. panny wyjeżdżające są tego samego sortu, więc jak taka panna na obczyźnie trafia na egzotycznego murzyna i ma do wyboru jego, albo śmierdzącego Mietka spod osiedlowego sklepu, co za ostatni grosz kupił bilet do UK i wykonuje tam robote ostatniego sortu, to wybierze pewnie egzotykę.

Gość polska mafia
POLKI //dla murzynow ,dla arabow,dla c**atych sa egzotyczne tak samo jak oni dla polek tez sa egzotyczni

Gość brud pod paznokciami polaka
POLACY POLSCY Mezczyzni to BURAKI wiesniaki nie potrafiace wyslowic sie,nie potrafiacy sie dobrze ubrac..Z BRUDEM POD PAZNOKCIAMI...

Gość nie dziwie sie polkom
Ja sie polkom nie dziwie ze wola arabow itp niz polakow

Gość na sex wole wybrac ARABA niz p
Ja np wole sypiac z takim arabem niz z polakiem... I OBRZEZANY PENIS sprawia kobiecie wiecej satysfakcji

Gość gość
ja postrzegając środowisko w jakim się obracam, mianowicie praca, znajomi z uczelni to się cholernie dziwiłem że można woleć tych brudów od naszych facetów. no ale jak spojrzałem na to z szerszej perspektywy to niestety tak to jest, że brudas z UK co zamiast myć się wylewa na siebie flakonik podrobionego Hugo Bossa będzie niestety atrakcyjniejszy od nieogolonego zapijaczonego krajana :O

Gość gość
sorry, ale kolejny przykład mojej ciotki choćby, aczkolwiek to w sumie taka mocno przyszywana ciotka bo to młodsza siostra męża siostry mojej matki. obecnie kobieta po 40-ce, szalenie atrakcyjna była (zreszta nadal jest), jak byłem nastolatkiem i przychodziła do nas w gości to wręcz stawał mi na jej widok, zawsze szpilki i czarne rajstopki, mini i te bujne czarne kręcone włosy... jednakże tępa bardzo, skończoną ma tylko podstawówkę. złapała za męża takiego frajera. w tamtych czasach koleś wyjeżdżał do Włoch, Austrii i Szwajcarii na roboty, przywoził kabonę, niby imponował, ale to pijak był niezły, podobno w ogóle większość zarobionych pieniędzy na saxach przepijał jeszcze przed powrotami do kraju. No ale lasce to zaimponowało, złapała go, szybko wpadli i szybko ślub. Potem kolesiowi fuchy się skończyły (mieli dość jego chlańska) i obecnie jest "stójkową pandą" pod sklepem z reszta osiedlowych pijaczków, a Kaśka zapierrdala jako sprzątaczka w szpitalu by wykarmić jego, siebie oraz trójkę ich dzieci co napłodzili. Któregoś razu jak byliśmy na rodzinnym weselu to popity podczas tańca powiedziałem jej że jest szalenie śliczna, a ona mimo że jest 13 lat starsza, prawie zg****iła mnie na tym parkiecie, taka się napalona zrobiła... I teraz pytanko, czy taka panna z patologii wyjeżdżając za granice i mając do wyboru romans na obczyźnie z podobnym do jej męża pijaczkiem, a jakimś kakaowym adonisem, co będzie jej truł swoje głodne pierdy o pięknie i miłości, wybierze zapitego Polaka?

Gość gość
beka już wole jakąs angielke niz slowianska kurve z dziwnym polskim ryjem

Gość Gosjkk
i cale szczescie ze nie leca ,matka 2 synow w uk, pracowalam z mlodymi dziewczynami porazka jakas ,ja wiem ze nie wszystkie mlode osoby sa takie ale tutaj nie spotkalam

Gość gość
do tam wyzej-i dlatego tez,ja Anglika !

Gość gość
nie lecą bo do UK wyjeżdża głównie margines społeczny co nie potrafił sobie radzić w Polsce.

Gość Typowy polski nowobogackki
Nie potrafili kraść kręcić, a co najgorsze nie dali się wykorzystywać przez bogoli dlatego wyjechali za lepszym życiem. Jak te śmiecie w ogóle śmiali narzekać na pracę w mojej firmie za 1500 na rękę? Nieudaczniki 😡