Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

sex z własną matką we śnie

Polecane posty

Gość gość

kilka razy mi sie śniło, że uprawiam lesbijski sex z moją mamą... powiedziałam jej o tym, i się śmiała i ja też... ale nie wiem, czemu mi się to śni, ostatnio 2 noce z rzedu.... jestem heteroseksualna, mam 27 lat... w realnym życiu nigdy nie chciałabym się r****ć z nikim z rodziny, nie jestem az tak zboczona... ale z drugiej strony, muszę byc zboczona, skoro śnią mi sie takie sny o mojej mamie...

Gość gość
wypowiedzcie się, proszę... jesteśmy normalna rodziną, nie żadną patologią, jestem jedynaczką... o ojcu takich snów nigdy nie miałam...

Gość Karo Akabal
Witaj, nie jesteś nienormalna. Sny o charakterze erotycznym z udziałem bliskich osób (nawet rodziców) nie są niczym wyjątkowym. We śnie wyraża się nasz stan emocjonalny oraz głębokie potrzeby, często nieuświadomione. Oczywiście Twój sen nie oznacza, że pragniesz seksualnej relacji z matką. Wskazuje on być może na jakieś niezaspokojone obszary w życiu seksualnym i w jakiś sposób wiąże to z relacją z matką. Albo na odwrót - wskazuje na Twoją relację z matką odwołując się do znanych Ci stanów emocjonalnych z życia seksualnego. Aby rozwikłać tą zagadkę warto poznać lepiej siebie, swoją seksualność i dotrzeć do swoich najgłębszych pragnień. Pozdrawiam i zapraszam na www.karoakabal.pl

Gość gość
no mi się też to śniło pare razy - mam 28 lat, śniło się kilka lat temu