Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kiedy zaczelyscie wprowadzac mleko nastepne

Polecane posty

Gość gość

Myslalam ze robi sie to po skonczonym 6 miesiacu. Moj synek ma 5,5 i na wizycie lekarka na mnie naskoczyla,dlaczego jeszcze tego nie zrobilam?ze juz powinien dostawac mleko nastepne bo jest w 6 miesiacu. Wiec zaczelam mu wprowadzac,dostal dzis jedna porcje na sniadanie,bo balam sie na noc ze jeszcze brzuszek bedzie go bolal,a on spi po nim juz 2 godzine. Ale chyba trzeba bylo dac na wieczor to by lepiej spal;)

Gość gość
5,5 to 5 miesiąc życia dziecka, a nie 6 :O, nic się nie zaokrągla;)

Gość gość
co ty masz za durna lekarke?widac ze ma profity z wciskania matkom mm.ja karmiłam tylko piersią ponad 2 lata,a później zadnego mleka nie dawałam,bo nie ma takiej potrzeby.wszystko co dziecko miało dostać produkowały piersi,a później można dac dziecku nabiał i tyle

Gość gość
Do ost.wypowiedzi,coś bredzisz....a nawiązując do tematu córce wprowadzilam mleko nast. jak skończyła 6mies. dziwna ta twoja lekarka,kiedyś dawało sie po 4 ale to sie zmieniło jakieś parę lat temu

Gość gość
te brednie to druga wypowiedź

Gość gość
brednie to wam wciskają wlasnie lekarki takie durne,no a wy durne wierzycie

Gość gość
Gosciu ze ty karmilas piersia to nie znaczy ze kazdy tak robi. To nie temat o kp a o mm. Akurat 5,5 miesiaca to leci szosty miesiac,tylko nie skonczony a dziecko ma 5 miesiecy. Nie wiem o co chodzilo lekarce,ale kazala mi juz przejsc na 2. Moze.dlatego ze synek jest bardzo duzy?