Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakie studia teraz są najlepsze

Polecane posty

Gość gość

na jakie warto iść

Gość gość1000
jak chcesz pracować w zawodzie i przyzwoicie zarabiać to od lat nic sie w tej kwestii nie zmieniło:D medycyna i nowoczesne technologie:o ale na ogół tragedii nie bedzie jak nie wybierzesz czegoś z pierwszej 10 "bezrobotnych kierunków" wg rankingu z 2012 najwiecej bezrobotnych jest wśród absolwentów kierunków: Turystyka i rekreacja 28,20% Socjologia 19,80% Pedagogika 17,10% Administracja 16,50% Zarządzanie i marketing 16,30% Prawo 16,30%

Moim zdaniem takie, które są zgodne z zainteresowaniami :) pasjonaci zawsze są w swoich dziedzinach najlepsi. tylko potem trzeba uparcie szukać pracy w zawodzie, a nie cieszyć się że znalazło się jakąkolwiek

Gość gość
obciąganie zaoczne

Gość mona62
Na jakie warto ? NIE WIEM Ale wiem na jakie nie warto - budownictwo... Jestem bezrobotną absolwentką wspaniałego budownictwa

Gość gość
medycyna prawo architektura inżynieryjne (ale nie wszystkie) ogólnie trzeba mieć też w tym swoje zainteresowanie bo nikt nie zatrudni byle jakiego informatyka, ale zdolnego który napisał własne programy to i owszem wg mnie tez dobry jest kierunek mechanika i budowa maszyn

Gość gość
języki obce,jesli jestes zdolna i pracowita

Gość gość
architektura , podoba mi się

Gość gość
a co sadzicie o wzornicwie przemylowym albo projektowaniu produktow? potrafie rysowac...