Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość John Galt

Świat sie kończy a wy tylko o pieprzeniu forum przebudzonych

Polecane posty

Gość John Galt

taka smutna prawda o was śpiochy, z cała stanowczością trzymacie sie tego co wydaje sie ze wam zostało, a swiat sie zmienia, chwieje w posadach czy to wam sie podoba czy nie, nic nie jest takie jak było i nic takie juz nigdy nie bedzie, płynący z prądem skazani sa na unicestwienie ze wszystkimi dążeniami i pragnieniami

Gość gość
można jaśniej ?

Gość trakcja kolejowa
swiat skonczyl sie juz dawno

Gość ośla
"Z prochu powstałeś i w proch się obrócisz"

Gość John Galt
wciąż sie kończy, polityka ukierunkowana jest na totalne zniewolenie i kontrole, wam wydaje sie że jak było tak nadal będzie, nic bardziej mylnego, wielu zginie, szczególnie tych co nie robią nic, wkrótce ujawni sie pan swiata z zamiarem oficjalnego ustanowienia swojej władzy, jakiekolwiek działąnie zmierzające ku wolności jest waszym świadectwem jakiemu panu chcecie służyc, większość społeczeństw słuzy mamonie i w tej służbie dobijają swego kresu, tchórze, bałwochwalcy, kłamcy , zdrajcy, homosie, mordercy, wszyscy oni dochodza do swego kresu

Gość gość
John Galt = Athelgast lub jego alter ego = psychopata

Gość John Galt
John Galt = Athelgast lub jego alter ego = psychopata x kafeteryjny detektyw zawsze na posterunku, jak zwykle mało skuteczny cóż... widocznie tak samo głupi jak ci co mu płaca za psucie tematów

Gość gość
John Galt - mnie to nie interesuje czy jestem skuteczna czy tez nie. Twój temat jest podobny do tematów athelgasta, powaznie zaburzonego człowieka który uwaza się za członka ludu wybranego :O Prawda jest taka, że globalizacja postepuje, za kilkanascie-kilkadziesiąt lat bedzie jedno państwo na Ziemi, jedna religia (lub jej brak), zniknie tzw klasa średnia a część bedzie plawila sie w luksusie. Za kilkanascie lat również takie rzeczy jak małżenstwa homo bedą na całym świecie, nawet pani minister z Hiszpanii powiedziała, ze wkrótce homomalzenstw bedzie wiecej niz hetero. Proponuje zając sie życiem albo wziąc paciorek i udac na modlitwe 🖐️

Gość John Galt
skąd biorą sie pyskacze? z bólu, prawda boli gdy dostrzega sie ze czytane słowa mogą dotyczyć każdego (ciebie), twojego pustego życia, którego celem jest egzystencja i zaspokajanie potrzeb oraz zachcianek, krzyk, śmiech , szyderstwa niczego nie zmienią, przebudzenie sie może uratować życie

Gość John Galt
gość nic tylko płakać i klepać zdrowaśki, jednak koniec sprawy nie jest taki jak piszesz, jesli cokolwiek z tych rzeczy uda sie wprowadzić to tylko na krótka chwile, ja nie zamierzam w tym uczestniczyć ani temu sie poddawać, jednak twoja wypowiedz można traktować jako namawianie do bierności i próbę uświadomienia innym niemocy, na tym właściwie zależy twórcom całej idei NWO

Gość John Galt
prawo im mocniej ogranicza, im więcej nakazuje tym bardziej wzmacnia szeregi wyjętych z pod prawa, nie potrafię dać gwarancji czy w ekstremalnej sytuacji nie podniosę reki na prawdziwych oprawców, nikt takiej gwarancji dac nie może, dlatego wielu zginie

Gość gość
Ludzie wolą zajmowac sie promocjami w biedronce, seksem, serialami i klotniami o polityce a reszta ich nie interesuje :(

Gość John Galt
dokładnie tak jest, dlatego wielu zgnije żyjąc pusta egoistyczna egzystencją

Gość wasil58
zbliża się koniec świata ma gość rację a ci co go krytykują to szatan przez nich przemawia ...pragnie zafałszować prawdę jaka ma nastąpić...ja też mam pokusy na sex z obcą kobietą bo moja nie chce sexu a ja szukam kobiety w internecie na sex i wiem że to chore ale pokusa jest większa

Gość gość
John, to co proponujesz zrobic? Btw ja Ci wierze.

Gość gość
a slyszales o blue beam?

Gość gość
Ja slyszalam, znajac polskich emerytow, wielu by w to uwierzylo.

Gość John Galt
nie tylko słyszałem ale czytałem, niezły sposób oszukiwania ludzi, cały internet az piszczy od oszustów i prowokatorów, a tymczasem gdy to sie stanie wszyscy bedą bardzo zaskoczeni, co robić?? -Biblia Tysiąclecia: Gdy więc ujrzycie "ohydę spustoszenia", o której mówi prorok Daniel, zalegającą miejsce święte - kto czyta, niech rozumie -wtedy ci, którzy będą w Judei, niech uciekają w góry! Kto będzie na dachu, niech nie schodzi, by zabrać rzeczy z domu A kto będzie na polu, niech nie wraca, żeby wziąć swój płaszcz. itd od Mat 24;15

Gość gość
John Galt - a mozesz przetłumaczyc na jezyk potoczny bo nei rozumiem biblii

Gość John Galt
podobne zdarzenie miało miejsce w roku 66 naszej ery gdy została najechana Jerozolima, lecz niespodziewanie wojska rzymskie sie wycofały co dało szansę chrześcijanom pochodzenia żydowskiego na opuszczenie miasta, p 4 latach niespodziewanie zaczeło sie oblezenie które mało kto przeżył, jednak proroctwo to dotyczy także czasów współczesnych, nie rozważam dokładnie symboliki, wiadomym jest jednak ze "ochyfa spustoszenia" to były wojska rzymskie w ziemi świętej wraz ze swoimi pogańskimi znakami, tym razem najprawdopodobniej bedzie sie miałą rzecz analogicznie do tamtych czasów, osobiscie zwiewam w góry , bede zył poza cywilizacją ;)