Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój facet znów mnie doprowadził do szewskiej pasji

Polecane posty

Gość gość

Właśnie wyszedł do sklepu, powiedziałam mu żeby wziął od razu ze sobą śmieci. Na co on odparł, że nie będzie wyrzucał śmieci w niedzielę :O :O :O Już kiedyś "rozmawialiśmy" na ten temat i on twierdził, że może wynoszeniem śmieci w niedzielę urazić wierzących i nie będzie tego robił :O Za to mnie uraża piętrzący się syf ale jakoś go to nie rusza. Epitety same mi się cisną w myślach ale się jakoś powstrzymam :O

Gość spiewac kazdy moze
zakupy tak, smieci nie?

Gość gość
a czemu sama nie mozesz wyniesc tych smieci? przeciez to minuta roboty a przewietrzysz sie przy okazji

Gość gość
no właśnie, zakupy to może robić, papierki też dziś załatwia do pracy, nawet z samego rana był u niego znajomy w interesach, a wieczorem będzie się przenosić meble z jednego pomieszczenia do drugiego ale to oczywiście śmieci są największym problemem :O

Gość gość
Nawet gdybym wyniosla już sama te śmieci to nie zmienia faktu, że niesamowicie mnie wkurza jego postawa z wynoszeniem śmieci w niedzielę :O I tak od razu zapytam tych głęboko wierzących. Czy faktycznie obraża was to, że ktoś wrzuci worek do kontenera?

Gość gość
tak to jest jak lenistwo czy chęć zrobienia na zlość tłumaczy się fałszywymi ideałami