Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co byście odpowiedziały na taki tekst policjanta

Polecane posty

Gość gość

Byłam na przesłuchaniu niedawno bo moją koleżankę okradli . Pan się pytał jak to ma napisać w protokole ,, szperał czy grzebał:" tzn złodziej w jej szufladach... Ja powiedziałam,że grzebał może ,a on ,, no tak szperać to można w czymś innym..." a potem powiedział,że następnym razem jak bede u mnie w miescie to zaprasza na kawe... w ogóle widać po nim,że to zboczeniec bo miałnp w szafie plakat z Natalia Siwiec w bieliźnie... Co byście na taki tekst odpowiedzieli?znam się na żartach ,ale nie było to lekkie przegięcie?

Gość gość
ja bym sie nie obrazila ;)

Gość gość
policjant, kvrwa i złodziej na jednym jadą wozie

Gość gość
ja też się nie obraziłam ,ale troche głupio mi się zrobiło... w ogóle mam wrazęnie ,że ci policjanci mnie troche traktowali jak słodką idiotkę

Gość gość
ja tam specjalnie przegięcia w tym nie widzę , nie masz ochoty na kontynuacje znajomosci to sie poprostu nie odzywaj :)

Gość gość
zajmij się czymś pożytecznym dziołcha

Gość gość
no raczej nie mam bo facet żonaty :) widac było ,że mu się spodobałam ,ale bez przesady... poza tym ten tekst był troche zboczony...

Gość gość
jak ja byłam na komisariacie w sprawie pobicia (byłam świadkiem) to na ścianie wisiał plakat półnagiej babki a pod biurkiem było widać cały stos męskich magazynów :o Patologia

Gość gość
Chyba szukasz problemu na siłę , olewa sie takie tematy

Gość gość
Skoro to tak roztrząsasz widocznie myslisz o tym zonatym policjancie :P

Gość electropop
policjant to synonim zachowań pełnych przegięć, u nich nie ma normalnych neutralnych tekstów czy normalnego, moralnego zachowania, nie myśl o tym 🖐️

Gość gość
Nie widzę w tym żadnego przegięcie po prostu policjant ze skłonnością do flirtu a co do zasobu słownictwa szanownego pana to jest naprawdę porażający (grzebałl czy szperal) nie lepiej ,,przeszukiwał"

Gość gość
jak dla mnie to jest totalne prostactwo, żeby w miejscu publicznym takim jak np komisariat na ścianach itp wisiały wulgarne plakaty. Wyobrażacie sobie, żeby np w sądzie czy banku były takie przypadki? Kiedyś byłam w firmie sprzedającej materiały budowlane, kazano mi się udać do biura gdzie przedstawiciel miał się zająć wyceną. Wchodzę do środka a na ścianie dziunie z wypiętymi gołymi d****i i gołymi cyckami, jedynie krocze miały zasłonięte :o