Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pomozcie mi podjac decyzje bo nie wiem co robic

Polecane posty

Gość gość

Mialam kumpla w pracy. On ciagle mnie zagadywal itd ja zaczelam sie wkrecac, ale nic wiecej sie nie dzialo. Raz mnie zaprosil na jedno wydarzenie, ale na to zapraszal wszystkich z firmy. W koncu chcialam isc w lewo albo w prawo i zrobilam pare sytuacji, zeby sie opowiedzial, ale wychodzilo na nie. Bo zajety, bo pracujemy razem. Odeszlam i napisalam do niego raz, ale nie odpisal. Wszystko sie dzialo w czasie pracy poza praca ani fejs ani nic. Na to wydarzenie nie poszlam, bo sie wkurzylam, ze sie mna bawil itd. Niestety ciagle o nim mysle i co gorsza mam okazje uczestniczyc w tym wydarzeniu za 2 miesiace, ale nie wiem czy isc. Co mi radzicie? Isc czy nie? Mam genialna wymowke, zeby nie wyszlo ze jestem az tak zdesperowana.BTW teraz czasem zaluje, ze nie poszlam, bo dawal mi do zrozumienia, ze cos moze sie dziac potem. Moze cos planowal, ale juz sie raczej nie dowiem.

Gość gość
nikt nie pomoze?

Gość K_2
jak ty nie wiesz to nikt za ciebie wiedial nie bedzie

Gość gość
Napisz to po ludzku.

Gość gość
Heh mam 2 wyjscia. Pojsc lub nie. Jesli pojde to pojde, ale sie nie przywitam, albo jesli on cos zaproponuje to mu odmowie. Tak bedzie okay?