Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość autorkaaa

Fajna lalka typu bobas

Polecane posty

Gość autorkaaa

Witam. Poszukuję fajnej lalki typu bobas dla dwuletniej córki. Chciałabym, aby cała była gumowa/winylowa, tak żeby można ją było kąpać. Nie chcę w niej żadnych baterii i funkcji mówienia itd. Chciałabym, aby była taka nieco miękka, a nie sztywny plastik. Szukam po necie i czytam opinie, ale za wiele tego nie ma, a do tego są sprzed kilku lat. Ma może ktoś w domu lalę która spełnia te kryteria? Wielkość myślę 30-40 cm. Zainteresowały mnie najbardziej simba new born (ta 43 cm) i zapf creation baby born. Ma któraś i może napisać swoją opinię? Jakoś boję się, że są twardo plastikowe. Z góry dziękuję :)

Gość gość
Jezuuu! Lalka to lalka a dwuletniemu dziecku nie robi roznicy jaka ona jest:O

Gość gość
Ale co, chcesz odkupic? Ja mam kilka lalek bobasow, nowki bo corka sie nimi nie bawila bo ich niecierpi. Moge sprzedac;)

Gość autorkaaa
odkupić nie chcę, tylko poczytać czy te lalki są fajne czy też przereklamowany bubel. Moja córka ma jedną taką lalkę funkcyjną po mojej siostrzenicy i dużo z nią łazi, ale ta lalka jest stara, ma gumową główkę, nóżki, rączki a brzuszek ma wkład na baterie zapakowany w gąbkę, która już nie spełnia swojej roli i są twarde kanty - na wierzchu materiał. Więc chciałam jej kupić coś podobnego (ta i tak nie działa) ale żeby była cała gumowa i miła w dotyku. Mogłaby do tego mieć jakieś akcesoria. No sama nie wiem. Czekam na opinie właśnie.

Gość autorkaaa
nikt nie podzieli się opinią o wymienionych lalkach?