Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie dołuje was że niedługo jesien i zima

Polecane posty

Gość gość

bo mnie bardzo ... Znowu będzie mi brakowało słońca , będzie zimno , ponuro itd :( Choć zima też ma swoje zalety jak święta czy sylwester ,ale najbardziej lubię wiosnę i lato wtedy odzywam...

Gość gość
A ja juz nie moge doczekac sie jesieni a potem zimy , mmmm uwielbiam zime.

Gość gość
a ja sie cieszę!!! nie mogę sie doczekac :D

Gość gość
Mnie nie bo wiem , ze jesien zleci zima tez i znowu bedzie wiosna i lato i tak dalej... No coz zycie ;-)))

Gość gość
niby tak bedzie ,ale mimo wszystko te 5 czy 6 miesięcy zimna mnie przeraża :(

Gość Nasturcja 123
Mnie to totalnie wkrewia, zwłaszcza ze mało poczułam to lato, nie wyjechłam w końcu wcale... :( Lato to sie. powinno dopiero zaczynac, a nie kończyc

Gość gość
hmmm mnie zawsze dołuje ale jeszcze tego nie odczuwam, może temu że byłam na zakupach i kupiłam sobie ładne jesienne ciuszki :D więc nie jest tak źle . potem mam zamiar chodzic 2x w miesiącu na solarium i łykać magnez i wit b6 (na dobry nastrój i zmniejszenie poczucia zmęczenia :P)

ja mam to gdzieś, z lata tegorocznego wyniosłam jedynie tyle, że mogłam mniej na siebie włożyć z racji wysokiej temperatury i mam ładniejsze rzeczy na lato do noszenia. przed depresją uwielbiałam lato, zimy od dziecka szczerze nienawidzę, ale odkąd choruję mam jakiś taki uraz do lata i doceniam uroki jesieni i zimy jeśli chodzi o nastrój. co jest u mnie dziwne, bo ja nie jestem w stanie w ogóle egzystować w niskich temperaturach. mam nadzieję, że znajdę w sklepach jakieś fajne, słodkie przytulne sweterki, płaszczyki, buciki, szaliczki i inne;) i znów ten gówniany śnieg:O no ale cóż.

Gość gość
brokeninside87- ja tak samo , od dziecka nie znoszę zimy...sam brak słońca itd mnie dołuje.. jesienią i zimą właśnie łapię doła i wpadam w depresje :( w tamtym roku tak było , na wiosnę i lato czułam sie o wiele lepiej fizycznie i psychicznie ,a teraz znowu czeka mnie ten zastój pare miesięcy :O

Gość gość
ale tak sobie myślę ,że własnie będę chodzić na solarium od czasu do czasu ( wbrew pozorom to naprawdę pomaga ) , będę ćwiczyć na siłowni , pojadę gdzieś na pare dni z chłopakiem jesienią , będę chodzić na basen bo to mnie relaksuje i jeszcze myślę otakiej lampie poprawiającej nastrój co imituje promienie słoneczne (serio bo u mnie brak światła bardzo źle rob na nastrój)

Gość Nasturcja 123
Ciekawe jaka bedzie ta zima? Czy jeszcze gorsza od poprzedniej? Bo ciezko mi to w ogóle osbie wyobrazic

Gość gość
Oby nie :O I tak ostatnia zima była rekordowo długa .. No masz rację , ja tez jakoś mało skorzystałam z tego lata bo miałam takiego pecha i dla mnie też lato powinno się dopiero zaczynać...

też myślałam nad tą lampą, tylko to jest wydatek rzedu 300 zł za tą najmniejszej mocy ale z roku na rok coraz gorzej znoszę jesienne i zimowe ciemności i chłody no i jeszcze te dojazdy do pracy, niebezpieczne i przez to stresujące, bo stan polskich dróg jest fatalny, zwłaszcza w zimowe wczesne poranki jesień jeszcze znoszę, bo wtedy są same dobre rzeczy do jedzenia, gruszki, śliwki, dobre jabłuszka, orzechy itd. ale nieuchronnie zbliża się zima i to mnie okropnie dołuje :(

Gość gość
no ta lampa jest droga... ale poświęce te 500 zł i chyba ją kupię mimo wszystko...

Gość Nasturcja 123
a nie wystarczy taka swietlówka jak do akwarium typu Sun glo? Taka kosztuje z 30 zł... Podobno ktos sobie ja w mieskzaniu tak wmontował, ze samej swietlówki nie było widac, tylko swiatło jakie wpuszczała- jak słoneczne

Gość August the 1st
Mnie to bardzo dołuje, ale jadę jeszcze sobie na słoneczko w środę. Później dostanę doła. No chyba, że nie będzie padać bo najbardziej dołuje mnie deszczowa i wietrzna jesień.

Gość gość
ja urodzilam sie jesienia i najlepiej sie wtedy czuje lubie spacery po parku jak spadaja liscie kasztany,lubie przygotowania do swiat zmarlych,ogladam stroiki na bazarach sama robie,pozniej przygotowanai do Bozego Narodzenia,reklamy atmosfere w sklepach zakupy.. uwielbiam jesien i zime snieg mroz LATO MNIE DOLUJE

Gość gość
ja urodzilam sie jesienia i najlepiej sie wtedy czuje lubie spacery po parku jak spadaja liscie kasztany,lubie przygotowania do swiat zmarlych,ogladam stroiki na bazarach sama robie,pozniej przygotowanai do Bozego Narodzenia,reklamy atmosfere w sklepach zakupy.. uwielbiam jesien i zime snieg mroz LATO MNIE DOLUJE

Gość Nasturcja 123
ja akurat tez lubie jesien, ale zimy nie, bo jest za zimno, w kuchni z reguły nie grzeje u siebie, i kazda wizyta w niej czy łazience, to odmarzaja mi paluszki... :( nie posiedze na ogrodzie, czasem nawet wyjscie do sklepu jest b nieprzyjemne

Gość gość
ja to ani jesieni ani zimy nie lubię choć mają swój klimat ,ale wolę ciepłe miesiące i tyle.. wiosna jest najpiękniejsza

Gość gość
mnie też bardzo dołuje :( mam wrażenie że mamy ogromnego pecha że mieszkamy w takim klimacie. bo u nas życie umiera na 6 , 7 miesięcy. sami zobaczcie. jesienią, zimą, nic się nie dzieje. ludzie siedzą w domach, grzeją się, dzień jest krótki, a latem życie tętnieje! są grille, są zabawy na swiezym powietrzu, są spacery, opalone twarze, jest pięknie! nie chce zimy:(

Gość Nasturcja 123
no własnie, nei wiem czy to w ogóle ma sens mieszkanie w takim klimacie, jzu myslałam zeby sie wyprowadzic do np. Meksyku... niby te pory roku maja urok, ale za mały, zeby zrekompesowac te 6 miesiecy bez słońca

Gość gość
uwielbiam jesien, wiosne, zime troche mnie, a lata nienawidze!!

Gość gość
Ja kocham wiosne :) wiosną zawsze jest pięknie..