Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pomocy

Polecane posty

Gość gość

Witam. czy przez włożenie palca do pochwy można się samemu zapłodnić?, nie współżyłam z nikim, nie miałam jeszcze pierwszej miesiączki, było to 28 lipca, rano nie wymiotuję, czasami bulgocze mi w brzuchu, brzuch mi się powiększa, czy to jakieś urojenia czy co?, czy można czuć bicie serca dziecka po miesiącu, czy to już coś z psychiką nie tak bo mam 16 lat, ciąża to by był dla mnie koniec świata, nie miałam żadnego chłopaka, a jeśli na tym palcu były jakieś plemniki nie wiadomo skąd to czy bym zaszła w ciąże, całe dnie o tym myślę, płaczę, nie wiem co robić, robiłam 3 testy, jeden dwa tygodnie po tym, a dwa kolejne miesiąc wyniki negatywne, proszę pomocy?

Gość gość
Dziewczyny czy TY się uczysz? Tak poprzez włożenie palca do pochwy mogło dojść do zapłodnienia. Testy się teraz mylą i pewnie jesteś w ciąży. GRATUJACJE !

Gość gość
w brzuchu bulgocze bo to bicie serca twoich dzieci, bedziesz miała bliźniaki

Gość gość
To nie dobrze jak palcami się zapłodniłaś bo dojdzie do mutacji i wyjdzie dziecko zmutowane. Współczuje.

Gość gość
Testy mogą kłamać,lepiej idź do lekarza i opisz mu to samo co nam. pomoże Ci na pewno w ostateczności do psychiatryka Cię skieruje . A to mama Ci nie mówiła,że dzieci bocian przynosi? :P

Gość gość
masz poważny problem psychiczny, a do tego radziłabym się wybrac do ginekologa, bo skoro masz 16 lat i jeszcze nie miałaś pierwszej miesiączki, to możesz mieć zaburzenia hormonalne

Gość gość
A może to chłopak? Tylko przez zaburzenia myśli że jest Renatą :D