Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasia goscinnie

Objawy ciazy Pytanie do doswiadczonych dziewczyn

Polecane posty

Gość Kasia goscinnie

Witam Sporo tu pytan jakie sa szans na ciaze, to moze i ja podpytam bardziej doswiadczone dziewczyny:) ; W lipcu tego roku zrezygnowalam z tabletek anty i postanowilismy "uwazac" :P Jakies dwa tygodnie temu, prawdopodobnie w dzien owulacji, kochalam sie z moim partnerem, i ze tak powiem, nie zdazyl na czas ;p Pare dni pozniej odczuwalam bardzo silny bol jajnikow. Od tygodnia spoznia mi sie okres, chociaz po odstawieniu tabletek byl dosc nieregularny wiec juz sama nie wiem... Od kilku dni czesto pobolewa mnie podbrzusze, tak jak na okres, chociaz jeszcze go nie dostalam. Mam tez taki charakterystyczny bol w plecach, jak zazwyczaj w trakcie miesiaczki. Naczytalam sie, ze bol jajnikow i bol brzucha jak na okres to oznaki ciazy, czy to prawda? Pozdrawiam

Gość gość
nie lepiej zrobic test skoro sie okres spóźnia..? kazda kobieta ma inne objawy a niekiedy nawet nie ma zadnych.Ja gdyby nie to, ze mi sie okres spóźniał nie zorientowalabym sie, ze moge byc w ciazy.. wiec zrob test a nie pytaj bo kazda da inna odpowiedz...

Gość Kasia goscinnie
Troche sie boje tego testu dlatego tak zwlekam. Wiem, ze pytanie na forum "czy jestem w ciazy?" jest glupie, ale chcialabym poznac pierwsze objawy u innych dziewczyn i porownac je ze soba. Mysle, ze poczekam jeszcze pare dni i ewentualnie wtedy zrobie test, dzisiaj wyjatkowo mocno boli mnie brzuch.

Gość gość
u każdej kobiety pierwsze objawy ciąży sa inne, więc nikt ci tu nie powie czy w niej jesteś, czy nie, jeśli stosunek odbył sie do konca i bez zabezpieczenia, to masz całkiem spore szanse, piszesz, że boisz sie zrobić test, a jeśli jesteś w ciąży i go nie zrobisz, to uważasz ze ona zniknie?

Gość Kasia goscinnie
piszesz, że boisz sie zrobić test, a jeśli jesteś w ciąży i go nie zrobisz, to uważasz ze ona zniknie? Dobre pytanie ;p

Gość gość
Witaj, ja tak własnie miałam, ból brzucha jak na okres, który nie pojawił się, poza tym jeszcze piersi bolały mnie praktycznie od samego początku do końca ciąży, tak, że dotknąć ich nie mogłam, poza tym nic, żadnych apetytów, zachcianek, nudności. Mój synek ma 16 miesięcy i teraz mam podobny problem, ponieważ też odstawiłam tabletki, ale trochę bez przemyślenia to zrobiłam, ponieważ po skończonym opakowaniu, po 7 dniowej przerwie wzięłam bodajże 2 albo 3 tabletki z nowego opakowania i w tym własnie momencie stwierdziłam, że dalej nie biorę...i też mam ból jajnika, podbrzusza...zobaczymy, pozdrawiam

Gość kasiagosc
No i zrobilam test...

Gość gość
i jaki wynik?

Gość kasiagosc
nie jestem w ciazy

Gość gość
ja tabletki odstawiłam jakoś maj/czerwiec i mi się też spóźnił po odstawieniuuu, z 2tygodnie:) teraz czekam na kolejny,ale pewnie tez przyjdzie z opóźnieniem

Gość kasiagosc
Ten wyzej to podszyw. Wyniki w 3 testahc byly pozytywne

Gość gość
Bzykanie bez zabezpieczeń to ciążą

Gość beacia246
Witam, mam problem, okres miałam 12 sierpnia, ale mam nieregularne cykle. Przeważnie około 14-17 dnia bolał mnie jajnik (owulacja). Teraz tak nie miałam (żadnego bólu owulacyjnego), dopiero w 26 dniu taki właśnie ból w prawym jajniku, później lekkie bóle podbrzusza (do dziś) i ból jajnika (ćmienie, nic strasznie nie boli) jest do dziś (36 dc) Bardzo rzadko zaćmi w lewym. Staramy się o dziecko, ale co 2-3 dni. Ostatni raz był w 21 i 27 dniu (po tym bólu). W 29 dniu byłam u ginekologa, bo nabawiłam się grzybicy (było za wcześnie aby stwierdzić czy wykluczyć ciążę, pani doktor stwierdziła, że w narządzie nic się złego nie dzieje, ale na koniec się zawahała i powiedziała, że jest niewielka ilość płynu w tym jajniku, który bolał). Piersi się nie zmieniły, trochę boli prawa z boku, ale od 5 dni bardzo często siusiam. Czy możliwe, aby się udało? w 30 dniu test negatywny, następny zrobię w czwartek (39 dc). Pomóżcie proszę!!Co mi jest??