Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość abcdfgh

Czego nie lubicie w ubiorze mezczyzn

Polecane posty

Gość abcdfgh

jak w temacie. Co wam sie kobiety najbardziej niepodoba w ubiorze mezczyzn?

Gość gość
To już jest rzadki widok na szczęście, ale jeszcze można spotkać skarpetki do kolan, lub klapki,czy inne sandały + skarpetki masakra

Gość gość
A mnie, w ubiorze mężczyzn, razi widok japonek. A jak jeszcze ma: długie włosy, kolczyki i tatuaże, to w ogóle - porażka.

Gość gość
"koszulka w spodnie, a spodnie pod pachami najobrzydliwszy widok u faceta" :D:D

Gość gość
Skarpety i sandaly :o w ogole obrzydzaja mnie czarne skarpety.. koszulki bez rekawow albo mega pedalskie ciuchy jakby damskie... ostatnio widzialam faceta co mial podkoszulek, spodnie 3/4 do tego czarne skarpety i mokasyny :o

Gość gość
mnie najbardziej pedalski styl irytuje. W stylu różowy obcisły sweterek, chinosy przed kostkę i mokasyny bez skarpet. Dramat. Strasznie nie lubię zniewieściałych facetów. Już wolę skarpetki i sandały :D

Gość gość
bluza z kapturem u doroslego mężczyzny,aalbo też dresy ogolony łeb, jak gimnazjalista, spodnie w kroku.. czas dorosnac

Gość jiudhfijld
łancuchy grube na szyi, takie przesadzone gruboscia, jak byk xd zal

Gość gość
mokasyny są fajne u facetów, ale ja mam fetysz na punkcie męskich stóp, lubię je oglądać i dotykać, ale muszą być zadbane, a niestety u większości facetów wyglądają jak przejechane przez płóg, albo zagrzybiałe;/

Gość gość
za krotkie spodnie czesty widok, bluzyz kapturami u doroslych mezczyzn brodne buty, platikowe buty,za wysokie spodnie,stare ubrania wygniecione ubrania

Gość gość
Spodni z krokiem na wysokości kolan, lub takich biodrówek co to d**ę spłaszczają i rowa zarośniętego ukazują, bleeech, ohydny widok. Tak samo nóg w sandałach i skarpetach naciągniętych po kolana. Połączeń typu - garnitur i adidasy. Rozciągniętych starych podkoszulków obleczonych na spasionym bębnie.

Gość 0007
nie podoba mi się, gdy facet wygląda bardziej kobieco ode mnie. nie nawiedzę gdy mężczyzna nosi obcisłe spodnie.