Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 abcdfgh

Czego nie lubicie w ubiorze mezczyzn

Polecane posty

Go艣膰 abcdfgh

jak w temacie. Co wam sie kobiety najbardziej niepodoba w ubiorze mezczyzn?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
To ju偶 jest rzadki widok na szcz臋艣cie, ale jeszcze mo偶na spotka膰 skarpetki do kolan, lub klapki,czy inne sanda艂y + skarpetki masakra

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A mnie, w ubiorze m臋偶czyzn, razi widok japonek. A jak jeszcze ma: d艂ugie w艂osy, kolczyki i tatua偶e, to w og贸le - pora偶ka.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
"koszulka w spodnie, a spodnie pod pachami najobrzydliwszy widok u faceta" :D:D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Skarpety i sandaly :o w ogole obrzydzaja mnie czarne skarpety.. koszulki bez rekawow albo mega pedalskie ciuchy jakby damskie... ostatnio widzialam faceta co mial podkoszulek, spodnie 3/4 do tego czarne skarpety i mokasyny :o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
mnie najbardziej pedalski styl irytuje. W stylu r贸偶owy obcis艂y sweterek, chinosy przed kostk臋 i mokasyny bez skarpet. Dramat. Strasznie nie lubi臋 zniewie艣cia艂ych facet贸w. Ju偶 wol臋 skarpetki i sanda艂y :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
bluza z kapturem u doroslego m臋偶czyzny,aalbo te偶 dresy ogolony 艂eb, jak gimnazjalista, spodnie w kroku.. czas dorosnac

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jiudhfijld
艂ancuchy grube na szyi, takie przesadzone gruboscia, jak byk xd zal

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
mokasyny s膮 fajne u facet贸w, ale ja mam fetysz na punkcie m臋skich st贸p, lubi臋 je ogl膮da膰 i dotyka膰, ale musz膮 by膰 zadbane, a niestety u wi臋kszo艣ci facet贸w wygl膮daj膮 jak przejechane przez p艂贸g, albo zagrzybia艂e;/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
za krotkie spodnie czesty widok, bluzyz kapturami u doroslych mezczyzn brodne buty, platikowe buty,za wysokie spodnie,stare ubrania wygniecione ubrania

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Spodni z krokiem na wysoko艣ci kolan, lub takich biodr贸wek co to d**臋 sp艂aszczaj膮 i rowa zaro艣ni臋tego ukazuj膮, bleeech, ohydny widok. Tak samo n贸g w sanda艂ach i skarpetach naci膮gni臋tych po kolana. Po艂膮cze艅 typu - garnitur i adidasy. Rozci膮gni臋tych starych podkoszulk贸w obleczonych na spasionym b臋bnie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 0007
nie podoba mi si臋, gdy facet wygl膮da bardziej kobieco ode mnie. nie nawiedz臋 gdy m臋偶czyzna nosi obcis艂e spodnie.

Udost臋pnij ten post