Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SzlachetnieUrodzony

oto czego facet nie lubi i lubi w damskiej modzie

Polecane posty

Gość SzlachetnieUrodzony

Części garderoby, które uważam za jedne z najbardziej atrakcyjnych z mojego męskiego punktu widzenia: - zwiewna sukienka koktajlowa, długa maksymalnie do kolan i mocno ściskana w talii z kokardą - luźna spódnica długa maksymalnie do kolan + koszula na guziki z delikatnego materiału - sukienka długa maksymalnie do kolan, koniecznie przylegająca w talii - legginsy + delikatna tunika - niezbyt długi płaszcz z dużymi guzikami ściskany w talii - delikatna marynarka z podwiniętymi rękawami - klasyczne szpilki bez otworów - balerinki zakrywające całe palce - z butów sportowych jednokolorowe (np. białe) tenisówki (nie mylić z trampkami!) - kozaki zimowe na nieznacznym obcasie Części garderoby, które uważam za jedne z najmniej atrakcyjnych z mojego męskiego punktu widzenia: - powycierane, ciemne jeansy - dzwony - szerokie spodnie na całej długości - spodnie nisko noszone - rybaczki - spodnie błyszczące - spodnie skórzane - luźne spodnie z kieszeniami (bojówki) - sindbady - poncho - obcisła spódnica jeansowa - długa spódnica ze sztywnego materiału - spódnica długa po same kostki - szeroki i gruby top - szeroka bluza lub T-shirt - biodrówki + krótka bluzka odsłaniająca fragment brzucha - luźne sukienki na całej długości - jeansowa kurtka lub koszula - nisko noszona spódnica - mokasyny - klasyczne trampki (nie mylić z tenisówkami! ) - koturny - szerokie kapciowate eskimoski - buty typu skate - moro - buty na obcasie z językami - białe kozaki na wysokim obcasie - sandały wyglądające identycznie jak męskie

Gość gość
w glowe sie puknij z takimi wymaganiami facet

Gość gość
To nie jest męski punkt widzenia.

Gość gość
jest nam z tego powodu niewyobrażalnie wszystko jedno

Gość gość
Już widzę, jak facetowi się nie podobają dopasowane skórzane spodnie:D:D

Gość BUNGO
A propos skórzanych spodni, to polecam tą stylizację, którą zrobiłem ja facet :) http://bungo.pl/bungo-fashion-2/ Co o tym dziewczyny sądzicie? I zapraszam w ogóle na mojego bloga modowego, dla dziewczyn/kobiet, prowadzonego przez faceta ! Nie ukrywam, że patrzę typowo po męsku. www.bungo.pl