Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hdjfdiki

Na pierdołowatość życiową powinna być renta

Polecane posty

Gość hdjfdiki

Albo przynajmniej pomoc wolontariuszy, dlaczego tacy ludzie się są tępieni? Bo są leniwi umysłowo? Tutaj mam przykład mojego sąsiada który ma 29 lat nigdy nie miał dziewczyny wydał ok. 3000 tys. na zrobienie prawka i nigdy nieczdał examu praktycznego niedawnp z nim gadałem mówił że absolutnie nie ma żadnych znajomych jego komórka milczy od 5 lat gdy skończył studia i zrovił mgr. nigdy nie pracował siedzi na kompie i nie umie nic poza graniem w gry komputerowe, mówił że rodzice postawili mu ultimatum że jak nie znajdzie pracy albo przynajmniej żony to niech se radzi sam, ale on dobrze wie że i tak go nie wyrzucą. Obawiam się że gdy już nie będzie jego rodziców to wyleci na ulice bo nie ma kasy to poradziłem mu żeby poszedł do zakonu, ostatnio miał głupi wypadek na rowerze szybko jechał i g***townie zahamował ale przednimi hamulcami wyleciał przez kierownik i rozbił łeb kilka mm od skroni miał farta że żyje a na kursie na prawko w czasie sprawdzabia świateł wszedł do połowy do samochodu i za mocno przekręcił kluczyk i samochód ruszył g***towbie do tyłu bo był na wstecznym i ciągnął go po asfalcie i zamiast próbować zaciągnąć ręczny omal nie został zgnieciony do ściany uratował go instruktor który w ostatniej chwili go wydostał z samochodu i zaciągnął ręczny tuż przed ścianą! Moim zdaniem UE powinna pomóc takim ludziom np. przyznając im prace testera gier komputerowych nawet za niewielkie pieniądze aby mogli się utrzymać i żyć tak jak zaradni we własnym mieszkaniu a nie jako bezdomni lub w zakonie.

Gość gość
ala na grach potrafi grac wiec nie jest taki niepełnosprawny

Gość gość
znam go :) wlasnie zastanawiam sie kim ty jestes

Gość gość
Na takich to jak dla mnie wyłącznie bat albo wojsko