Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy jakies dziecko idzie jutro pierwszy raz do przedszkola

Polecane posty

Gość gość

moje-tak. martwie sie...

jak mnie zaprowadzono pierwszy raz to miałam pierwszy raz w życiu myśli samobójcze. co u dziecka normalne nie jest. pamiętam, jak nie mogłam spać, bo sie bałam, bo wiedziałam, że kiedyś będzie tak, że rodzice nie będą mnie już odprowadzać i wydawało mi się, że umrę. :O mam nadzieję, że Twoje dziecko tak nie ma.

Gość gość
moje, tez sie martwie

Gość gość
moja idzie po 1,5 miesiecznej przerwie. teraz do 4 latkow. jakos stresuje sie. niewiem czym. a corka juz sie doczekac nie moze. zobaczy swoje kolezanki. steslnila sie za mimi.

Gość gość
jak ubieracie jutro dzieci? Normalnie czy na biało granatowo? Mam na mysli 4 latki

Gość gość
Moje dziecko jest jeszcz malutkie ale tez przeraza mnie ta mysl boje sie ze bedzie plakac nie bedzie chciala sama zostac masakra ja nie dam rady psychicznie :) trzymam kciuki za wasze pociehy aby chcialy chodzic bardzo bardzo bedzie dobrze my sie boimy bardziej niz te dzieci :) ja to sie boje przedszkolanek aby krzywdy nie zrobily

Gość gość
ja normalnie ubierac corke. w przedszkolu ja przebiore. zaloze jej granatowe leginsy i tuniczke w kwiatki.