Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 myfuckingdreams

faceci boja sie ladnych inteligentnych kobiet

Polecane posty

Go艣膰 myfuckingdreams

dlaczego?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 艂adna zo艂za
dlaczego?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
W sumie takiej szukam, ale takie mniejinteligentne te偶 maj膮 sw贸j urok :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰 5
dziwne pytanie ale zale偶y kogo nazywasz facetem wi臋kszo艣膰 to zakompleksione dzieci. ja zawsze lubia艂em wyzwania i uwodzi艂em 艂adne m膮dre panie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 casa y blanca
tak pewnie :D chwali膰 sie lubi膮 chwalipi臋ty

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰 nie chce sie logowac
to pewnie znowu fiku miku udaje jaka jest piekna! :D niestety ktos juz dawno wrzucil jej fote i sie wydalo... :o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 myfuckingdreams
co za fiku miku...? nie wiem. czasami mam wrazenie,ze faceci to lubia sie na mnie tylko popatrzec, zaden nigdy nie zagada, a ja jestem zbyt niesmiala, zeby sama zrobic pierwszy krok.

Udost臋pnij ten post

jasne, telepatycznie zgaduj膮, 偶e jeste艣 inteligentna dlatego 偶aden nie podejdzie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 艂adna zo艂za
偶adna fiku

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 myfuckingdreams
nie chwale sie. uslyszalam od kolezanki takie slowa jak z nia rozmawialam o sprawach...sercowych. zapytalam czemu to takie trudne dla mnie znalezc faceta. Napawde mam udawac slodka idiotke?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 myfuckingdreams
moze po prostu za szybko bym chciala, tak na juz :P w sumie..

Udost臋pnij ten post

pokaz figure bez twarzy... ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 myfuckingdreams
nie pokaze. Musisz wierzyc mi na slowo ;)

Udost臋pnij ten post

ahhaa dobre sobie... :P boisz sie ze rozpoznam cie po tzytzkach??? :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 艁ona jest Anio艂em
nie ma jaki艣 szczeg贸lnych leeenk贸w wobec 艁onej ;) tylko ten zabrany breath ...:D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
astma ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Elektronike艂ee
bo nie mamy im czym zaimponowa膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Te偶 tak mam. Nie艣mia艂a jestem, a oni tylko patrz膮. Na gwizdy na ulicy przesta艂am zwraca膰 uwag臋. Wkurza mnie to! A ja naprawd臋 lubi臋 facet贸w. Jestem 艂adna, m膮dra i uwielbiam seks. Tylko to wszystko chyba za...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
dziewczyny dajcie jakis mail to, wysle wam swoja oferte :D:D Narzekacice ot jak was poznac do groma? Skor zadnego kontaktu do siebie nie dajecie?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 myfuckingdreams
po cyckach? sluchaj buraku. Cyckow nikomu tu nie pokazywalam i nie mam zamiaru ale czasem zaspakajam sie seksualnie na czacie internetowym z racji tego,ze jestem sama, a nie chce dawac komu popadnie. I za kazdym razem te gnoje kiedy tylko zgodze sie na wlaczenie kamerki slinia sie i p*****la romantyczne glupoty albo chca sie umawiac. Za kazdym razem jest to samo i w sumie pozniej juz nici z mojego cyber seksu bo slucham p********ia. Siedzicie przed kompami i marszczycie swoje male fredy utwierdzajac codziennie wszystkich w przekonaniu kto jest pasztetem, sami nie reprezentujac soba nic ciekawego. Dam glowe, ze nie pogardzilbys na zywo nawet kobieta z cyckami do pempka.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
no to juz teraz wiem na czym polega twoje problem. Jestees po porstu nie doroochana (znizajac sie do twojego poziomu) dlatego siada ci na mozg robisz sie obrzydliwie wulgarna. Piszeszz jak mietek spod winkla. No i masz swoj problem. Zbieraj sobei lepiej na wibrator to szybciej sie doczekasz niz zdesperowanego faceta.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 myfuckingdreams
nie jestem z Polski dlatego nie chce wchodzic w blizsze relacje z kims z drugiego konca europy np. mam po prostu zly dzien. koniec tematu. Tesknie za zwiazkiem i doskwiera mi samotnosc. Ciagle jestem sama. Sorry jesli kogos urazilam. Po prostu chce kogos do kochania :/ dobranoc

Udost臋pnij ten post

buachchcha dziewczyno!!! to byl zart!!! :D nie unos sie tak bo ci sie zmarszczki na czole porobia... :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 艁ona jest Anio艂em
" Dam glowe, ze nie pogardzilbys na zywo nawet kobieta z cyckami do pempka." Cycki som waszszne ale ja stosuje inne kryterjuuum 艁ona albo Nie艁ona (wi臋kszo艣膰 to nie艁ona ;) to duszo 艂upraszcza ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 myfuckingdreams
spadaj. Twoj zart wcale nie byl smieszny.

Udost臋pnij ten post

w ogole to dal bym ci swoja fote bez mrugniecia okiem. gdybym ja potem tu zobaczyl pozwalbym cie zlotko... :P:)

Udost臋pnij ten post

wiesz, kiedys czytalem taka ksiazke na temat przekonan. takie tam psychologiczne pierdy, ale jeden fragment byl dobry i w pewnym sensie dotyczy ciebie. zobacz jak sie unioslas jak napisalem o cyckach! ;D to byl zart... :D haha

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 myfuckingdreams
tak...wylapujcie moje bledy jezykowe, interpunkcyjne, literowe i ortograficzne i co tam jeszcze chcecie. Swiadczy to o waszym niskim poczuciu wlasnej wartosci. Od pietnastu lat jestem za granica, a od siedmiu nie bylam nawet w PL wiec i tak jestem cholernie dumna ze swojej pisowni :P

Udost臋pnij ten post

jak masz na imie zadzioro? :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 myfuckingdreams
"gdybym ja potem tu zobaczyl pozwalbym cie zlotko... jezyk.gifusmiech.gif" to bylaby kwestia tego kto mialby lepszego prawnika jeszcze...zlotko

Udost臋pnij ten post