Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jeżycjadka

A ja mam zajefajnego męża

Polecane posty

Gość jeżycjadka

Świetnie zarabia, przystojniak, diablo inteligentny, ma genialne poczucie humoru, gotuje, sprząta itp ;) Przepraszam, ale musiałam to napisać - uświadamiam sobie swoje szczęście za każdym razem jak czytam tutejsze forum

Gość gość
A ja tez mam super mezusia czasami mnie wkurza nie powiem ale jest super rowniez jest bardzo przystojny kocha mnie i corcie nad zycie i bardzo pomocny uwielbia sprzatac i mowi ze on jest od pracowania a jak od wydawania hihi kochany misiu zrobilby dla nad wszystko a jak na cos sie upre a on niechce tego zrobic to ide do niego z pieskimi oczami i mowie misiu bo ja mam takie marzenie zyczenie spelnienie hihi a on juz sie smieje i pyta co no i jak powiem to zawsze sie zgadza hihi kocham go i corcie ktora jest jeo totalna kopia nad zycie :)

Gość gość
Kochasz raczej jego pieniądze i uległość kochana.

Gość gość
Hah no cos ty po pierwsze to dorabialismy sie razem wybudowalismy dom pracujac za granica razem ( malo tego za granica ja zarabialam nawet wiecej niz on) teraz po powroie ja nie pracuje wychowuje coreczke a on malo zarabia poprostu jak mam marzenie zyczenie to je spelnia bo nas kocha a to nie sa marzenia drogie

Gość gość
Ja też mam super. Przystojny. W łóżku ekstra, gotuje, sprząta, mogę małe dziecko spokojnie z nim zostawić, zabiera często je na dwór żebym mogla odpocząć. Wstaje w nocy przynosi do nas małego jak płacze. Zarabia, nie czepia się ;p

Gość 123mama123
ja tez nie mogę narzekac, gdyby tylko czasem nie był taki drobiazgowy to ideał:) pod każdym wzgledem

Gość gość
ja nie mam, przestał mi pomagać, przezywa mnie i nazywa p*****lniętą. cóż. życie. a taki był książę, a może twój tez cie oleje jak mój?

Gość 123mama123
my jesteśmy razem 14 lat, jakby miał się zmienić już dawno by się zmienil:D

Gość gość
zauważyłam że wyraz "zajefajnie" używają przeważnie podstarzali ludzie którzy chcą uchodzić za nastolatki. Jak dla mnie błazenada. Nawet moja 8letnia córka nie używa takich wieśniackich określeń

Gość gość
to gratuluje, ja widoczie nie mam fajnego. traktuje mnie podle.

Gość gość
i inteligentny facet jest z kobieta, uzywajaca slow takich jak "zajefajnie"? Watpie w jego inteligencje, reszta moze sie zgadzac. Ale....pisac o tym na forum? W jakim celu? :O

Gość gość
o matko, zazdrościcie, że tak piszecie? Kobieta się cieszy i się chwali. Niestety wiele jest wśród nas nieszczęśliwych kobiet, więc nie zabierajcie im powodu do dumy:)

No i super ;) Ja na mojego niemęża narzekać też nie mogę :D Bo jest tak jak piszesz - inteligentny (że hoho!), ogarnięty życiowo, świetnie zarabia, ma poczucie humoru, razem ze mną dba o nasz dom (sprząta, gotuje, dba o wystrój) :) Do tego mamy wspólne zainteresowania. Na szczęście on chyba też nie trafił najgorzej :P I masz rację - czytając to forum można docenić jeszcze bardziej.

Gość gość
mój mąż jest idealny bo pracuje za granicą, a jak przyjeżdża na kilka dni w miesiącu to dopiero iskrzy hehehe. Nie ma czasu na spory cała rodzinka jest idealna :D

Gość hfyfyfuf
Moj to tez...no prawie ideal:) zycze każdej takiego dobrego męża:)