Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jaka zabawka kreci 6mczne dziecko

Polecane posty

Gość gość

???????? jade na miesiac do domu i nie mam mozliwosci nic ciagnac ze soba zastanawiam sie co moze babcia w prezencie kupic mojemu dziecku. w domu maly ma mate taka z pianinkiem co uderza nozkami gra i palak z zbawkami jest..nie wiem czy mata to nie nudna spr dla 6 mczniaka ? ma tez zabawki wiszac nad wozkiem i to go rajcuje i sie podnieca :D z calej sily ciagnie za niego..a ma 5 mcy i 2 tyg

z doświadczenia wiem że dzieci mało co interesują zabawki, wolą bawić się rzeczami codziennego użytku. Może lepiej jakis ciuszek albo maskotkę, fajne są bujaczki z muzyczką ale cena wysoka

Gość gość
To może ja Ci powiem co najbardziej interesuje moje dziecko: łapka na muchy, paczka chusteczek nawilzanych, pusta butelka po wodzie, najlepiej duża.:D Pudełko po jajkach, woreczek foliowy inne szeleszczace rzeczy. Z zabawek to pluszowy mis z długimi włosami, gryzaj w kształcie stopy i grzechotka w kształcie lizaka. Mimo wszystko najlepsza zabawka to moja dłoń, twarz i włosy.:D

Gość gość
Do tej listy dodam:papierowa gazetka reklamowa albo torebka na pieczywo papierowa z foliowym okienkiem, aspirator do nosa,myszka od komputera podswietlana,czyjesc kubki,talerze,najlepiej z zawartoscia ktora mozna rozsypac,rozlac itp. Mata od biedy moze byc,jak nie ma nic ciekawszego,ale najlepiej zarzucic na palak jakas skarpete albo pieluche.niekoniecznie zuzyta :P. Najfajniej jednak ciaga sie wlosy.

Gość gość
Ja gazetek nie daje bo papierem można sie skaleczyc ale bardzo lubi opakowania po różnych produktach, jak szelesci, grzechocze itd. Na mate edukacyjną zawieszam kocyk/recznik/pieluche tak błysk powstał namiot. Też ma wtedy radoche... Aha. No i najważniejsze: rolka papieru toaletowego lub ręcznika papierowego.:D

Gość Olamilion
wiesz co, ja ostatnio szukałam prezentu dla takiego maluszka i siostra mi podrzuciła stronkę listdomikolaja.pl i kazała poprzeglądać co tam proponują i w sumie znalazłam fajne zabawki, więc jak nie masz pomysłu to sobie obczaj;)