Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co ja mam robic__

Wysypka na twarzy w ciąży

Polecane posty

Gość co ja mam robic__

Witam jestem w 3 miesiącu ciązy. Prawie od samego początku pojawił się u mnie trądzik w okolicach brody. A od wczoraj mam dziwna wysypke na policzkach pod oczami i w środkowej części czoła. To sa takie małe krosteczki z wodą w środku. takie jak potówki. Skóra jest zaczerwieniona. Nie używam żadnych nowych kosmetyków itp. Wizyte u dermatologa mogę najwcześniej mieć za 2 tygodnie

Gość co ja mam robic_
Dzisiaj jest juz troche lepiej. Kupiłam sobie do mycia twarzy szare mydło bo ma podobno najmniej chemii. Od wczoraj smaruje sie tylko kremem nivea. Nie robie makijażu. Myślicie ze mógł mnie uczulic jakis kosmetyk który używałam od dawna a teraz w ciązy mam bardziej wrażliwą skóre? Dzisiaj siedze w domu, ale jutro musze wyjsc do ludzi i jakis makeup musze zrobic. Moze macie jakies sposoby na takie rewelacje na twarzy? Siostra mi poleciła zeby przemyc twarz mlekiem

Gość gość
a nie swędzi ta wysypka... ja pod koniec ciąży miałam taką wysypkę prawie na całym ciele strasznie swędzącą... miałam badania wątroby i wszystko było ok... lekarz powiedział mi że taka wysypka czasami w ciąży się zdarza i nic się na to nie poradzi...:/ prawie 2 miesiące chodziłam wysypana i cały czas powstrzymywałam się żeby się nie drapać... masakra..:/

Gość co ja mam robic_
Narazie nic mnie nie swędzi. Jejku to strasznie sie wymęczyłas.